Are you looking for something??

15.6.13

new in | collective shoplog met o.a. H&M (het zal ook eens niet...)

Hi all!

Sorry dat ik zo lang op me heb laten wachten! Druk, druk, druk hier. En het wordt alleen maar drukker naarmate het einde van het schooljaar nadert! Klas vier zit er alweer bijna op, niet te geloven! Ik voel me totaal geen bovenbouwer, maar ik ben natuurlijk ook een "jonkie" met m'n vijftien jaar (: Blogger doet heel irritant (lees: hij doet het niet) op mijn laptop, dus ben verplicht op de gezamenlijke pc te tikken en die tikt NIET fijn  (ben dun laptoptoetsenbord gewend en geen dikke toetsen waarvan ik denk dat hij bij elke letter dreigt te ontploffen. Zo'n toetsenbord maakt niet normaal veel lawaai...)De afgelopen week heb ik een aantal dingetjes gekocht die ik jullie wil laten zien! Kijk mee!
Alle kleurtjes passen bij elkaar! ;D #één #groot #feest
H&M - 9,95 7
Deze broek kocht ik vorige week bij de H&M. Ik had eerst ook nog een kobaltblauwe meegenomen, maar die zat, ondanks dat het dezelfde maat was als deze groene, toch wat wijder. Die heb ik dus afgelopen woensdag teruggebracht. Deze broek is iets te kort, waardoor ik hem als enkelbroek ga dragen, maar ach, dat ben ik inmiddels wel gewend met standaardmatenbroeken...

Lidl - 4,99
Niet lachen omdat ik deze bikini bij de Lidl heb gekocht! Ik wilde nog een extra bikini voor erbij en deze zat prima en hij was maar 5 euro (nog meer argumenten nodig? Nee, dacht het niet). En er staat echt niet megagroot op het bovenstukje: 'Ik  kom bij de Lidl vandaan', dus wie kan het wat schelen, eigenlijk?
H&M - 9,95
Yeah, ik scoorde nóg een broek! Voor maar 10 euro was deze prachtige witte en doorschijnende (het wordt tijd dat ik huidskleurige onderbroeken ga kopen...) jeans voor mij! Weliswaar lengtemaat 32, maar dat los ik op door heel hard YOLO! te roepen - al is dat niet echt mijn uitspraak - en mijn broek gewoon lekker als een-soort-van-enkelbroek te dragen. Lekker puh.
H&M - 19,95 10
 Ik ben héél erg verliefd op deze korte broek. Het is een wat netter short, met een iets langer pijpje, donkerblauw en plooitjes voor. Hij is zó leuk! Ik krijg er echt zo'n Amerikaans-schooluniform-idee bij en dat idee staat mij wel aan, haha! Perfect voor een marinelook of lekker tegenstrijdig met een stoer shirtje en All Stars. Kortom: ideaal!

H&M - 14,95
Ik paste dit tuniekje in de veronderstelling dat het een jurk was. Helaas was hij daar iets te kort voor. Maar het is een ideale tuniek voor op een strakke skinny (en die hebben we allemaal genoeg, natuurlijk). Ooit heb ik eens geleerd dat je korter lijkt als je niet ziet waar je benen beginnen en dat zie je dus niet bij deze tuniek, dus waarschijnlijk lijk ik kleiner, maar eigenlijk maakt het me niet zoveel uit. Het is niet zo dat ik alleen nog maar van dit soort dingen ga dragen, maar hij is gewoon zo leuk! Ik heb er trouwens al een deovlek op gemaakt (laat je deodorant voortaan béter drogen, Manon, niet zo ongeduldig zijn!), ik hoop dat hij er na een aantal keren wassen uitgaat... En anders is het pech, haha.

Zo, nu lees ik m'n bericht terug en zie dat ik best wel rebels bezig ben, wat betreft mijn mening over mijn nieuwe aanwinsten. Ach ja, het is gewoon best druk en ik kom maar niet verder met schrijven, omdat ik het gewoon best druk heb en stiekem andere dingen te doen heb dan letters tikken voor een eindeloos, hier-heb-je-voorlopig-toch-niets-aan-project zoals een zelfgeschreven verhaal...
Ik ga weer lekker werken aan mijn Economie PO over pensioenen (wat een misère allemaal...), mijn boekverslag over De donkere kamer van Damokles van Hermans (wat een rotboek zeg) en mijn toetsen. Mijn toetsweek begint 27 juli en ik heb die donderdag, vrijdag, dinsdag, woensdag en donderdag toetsen. Vooral die laatste donderdag wordt een feestje: ANW (veel), Economie (veel) én Duits mondeling op één dag! Er is maar één soort mensen die zoiets kan plannen: leraren.

Liefs, Manon

PS. Ik heb laatst voorlichting gehad over het profielwerkstuk. Ik ben een beetje aan het oriënteren en ga hier in de zomervakantie mee verder, maar ik hoor graag ideetjes! Dus: waar gaan jullie je PWS over doen of waar heb jij het over gehouden? Alvast bedankt!!

15 opmerkingen:

  1. Geen idee wat een profielwerkstuk is maar ik denk dat het ongeveer hetzelfde is als een eindwerk. Ik heb dit jaar een eindwerk gemaakt over gameverslavingen, longvlieskanker ten gevolge van asbest en gemodificeerd zetmeel.

    Ik zou longvlieskanker en zetmeel in GEEN GEVAL kiezen als onderwerp!! Wat een hel was dat zeg... >.<

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik denk ook dat het ongeveer hetzelfde is. Het is gewoon een soort werkstuk, maar dan vele malen groter en uitgebreider en moeilijker dan een werkstuk wat je op de basisschool maakte.

      Verwijderen
  2. Leuke aankoopjes! Vooral je tuniek en groene broek zijn superleuk. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes! Die bikini is super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die bikini is zo moooooooooooi! ♥ i'm in love!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuke aankopen! Voor 5 euro is echt helemaal niks, goed gedaan lidl haha :) en die tuniek ziet er heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi blousje! Ik vind je bikini ook gaaf; lekker knallend. :) Succes nog even met de misère en de toetsen volgende maand! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super leuke bikini! Ik was vandaag nog in de Lidl, heb hem niet gezien.

    Liefs,
    Kiki | Chicks About Fashion

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuke dingen heb je gescoord! En anders rol je de pijpjes toch nog meer op bij die broeken? ;-) Ik las trouwens laatst ook iets over een randje kant (of een ander stofje) naaien aan je broeken, maar dat is misschien leuker met shorts.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er leuk uit! en die bikini is leuk hoor! Die felle kleur past prima bij de zomer (:

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel veel succes met de laatste loodjes! Die bikini is juist hartstikke leuk! Ik begin komend jaar ook met mijn PWS en heb deze week mijne eerste, oriënterende gesprek daarover met mijn begeleider. Spannend! Ik ga het voor Frans doen, iets met Franse literatuur en wil proberen om het in het Frans te schrijven. Ik ben benieuwd wat jij gaat doen! :) Is natuurlijk de perfecte combinatie voor jou, als je iets medisch/biologisch wilt gaan onderzoeken. Dan heb je die kant én het creatieve van het schrijven van je werkstuk. Lijkt me leuk! Veel succes, nog even doorzetten! Je ziet mijn mailtje binnenkort wel weer verschijnen!

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hahahaha echt rebels, nee hoor het valt best mee. Leuk geschreven!!
    Allemaal leuke spullen! Stiekem ging ik wel half lachen toen ik hoorde dat het van de lidl kwam, maar hij is wel vet leuk!
    LIefs, Jasmijn

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx