Are you looking for something??

19.10.13

random | ...

Ik vind dit heel raar om te doen.
Weer iets plaatsen.
En zo.
Telkens als ik iets kocht of iets tofs had meegemaakt (Adriënne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), dacht ik: mm, hier zou ik over kunnen bloggen.
Maar ik deed het niet. Ik ben een beetje klaar met deze blog. Het is niet meer wat ik wil en wil bereiken met mijn blog. Ik wil schrijven, ik wil fotograferen (wat ik nu wel véél minder doe!!!), ik wil doen wat ik leuk vind, in plaats van doen wat ik moet van mezelf. Ik weet nog niet of ik deze blog weg ga gooien, dat vind ik eigenlijk ook weer zonde... Raar hè? Ik weet gewoon niet wat ik wil.
Momenteel zit ik ook wel in een hele drukke periode en dat zal zo blijven het hele jaar haha.
Ik wil jullie trouwens ONWIJS bedanken voor álle lieve reacties op mijn vorig "postje", dat deed me wel heel erg goed.
Ik ben momenteel heel erg aan het dichten, maar schrijven doe ik ook nog steeds héél graag...

Nou, ik geloof dat dat het wel was.

Dag, blog.

5 opmerkingen:

 1. Het klinkt alsof je er goed over na hebt gedacht en ik snap het goed! Het was leuk voor deze tijd toch? Daar moet je aan denken! Bedankt voor de inspiratie die je me hebt gegeven en succes met alles! Liefs! En oja, gooi je blog niet weg! Daar krijg je spijt van, denk ik. Zonde, echt leuk om later bijvoorbeeld terug te lezen! (sorry voor alle uitroeptekens haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaaaaaaaaaa, het was zo leuk om je in het echt te zien! Ik ga het morgen even kort mentionen op mijn blog. ♥ ♥ ♥ Gewoon doen met je blog wat je leuk vindt! :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel jammer! Maar.. ik ben een groot voorstander van 'bloggen moet leuk zijn en blijven', dus zoals het klinkt is het beter zo. Succes met schrijven/dichten/fotografie-en. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer zeg! Maar ik snap het goed als je het druk hebt, dan is het wel even lekker om niet te 'moeten' bloggen! Succes met schrijven en dichten enz.!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx