Are you looking for something??

3.2.13

personal | Lazy sunday

Hoooooooi. Tijd geleden zeg ): Nou ja, gisteren stond er nog wat online, maar dat was een post die ik vond toen ik héél hard zocht in mijn conceptenarchief. Ben niet meer zo inspiratieloos, maar... Als je een idee hebt, moet je het ook nog UITVOEREN en daar heb ik een beetje moeite mee, momenteel. Mijn moeder ook hoor. Mijn moeder is aan het breien en haken geslagen en heeft een hele leuke tas gemaakt, maar ja, als je het niet afmaakt, kan ik ook niets laten zien op mijn blog! Ik hoop dat ik de tas binnenkort op mijn blog kan laten zien! 
Ik heb net wat foto's gemaakt. Niet heel bijzonder, gewoon van die ik-verveel-me-dus-ik-ga-maar-foto's-maken-foto's. Vanavond ga ik naar Rotterdam, naar China Light. Het schijnt heel erg leuk te zijn. Dat wordt vanavond lekker loempia's en noedels eten, haha. Gisteren at ik erwtensoep (zelfgemaakt!), was ook heel erg lekker.
Ik wil er eigenlijk een gewoonte van maken om zondag een persoonlijk artikeltje te plaatsen, zoiets als dit. Lekker rommelig en gezellig, gewoon een post over mij en mijn leven. 


Jaaa, dit is mijn leuke-dingen-pot! Hij is al aardig gevuld, hoor! En die quote vond ik gisteren in de PostNL-agenda van dit jaar. Hij past echt goed bij mijn leuke-dingen-pot. Gisteren ben ik trouwens naar Het Bombardement geweest, maar daar komt morgen of overmorgen een artikeltje over (hoop ik...) 
Ik ben druk bezig met de tweede correctieronde van mijn verhaal! Mijn moeder heeft het gelezen en heeft problemen gevonden, die ik nu aan het oplossen ben. Heb er al 3 van de tot nu toe 5 problemen opgelost, goed hè? 
Momenteel ben ik dit boek aan het lezen. Ben nog maar op bladzijde 37, maar goed. Ik heb natuurlijk heel veel boeken van mijn tante en altijd als ik een boek wil lezen, ga ik naar het trappengat (waar de boeken staan) en vraag ik mezelf af: welke titel of boekomslag spreekt me aan? En dan ga ik die lezen. Het is wel een heel apart boek hoor, ook als ik de achterkant lees... Ben benieuwd!
Haha, crazy is my second name! Op mijn hand staan twee cijfers die ik vrijdag heb gehaald (je ziet ze waarschijnlijk niet meer)! Een 8,7 voor Engels en een 8,9 voor Natuurkunde! Was er echt blij mee! En voor ANW (algemene natuurwetenschappen, waar ik dit jaar al examen in moet doen, raar maar waar) had ik een 9,8 voor mijn eerste SE!! Sorry, moest 't effe melden...
Donderdag moest ik naar de kapper en toen ik daar eenmaal zat, wist ik het eigenlijk nog steeds niet, maar ik heb gezegd: onder alleen wat nodig is, maar in mijn gezicht wat korter. Het is voor een heel stuk korter, maar ben er wel blij mee! En nu mag mijn haar weer lekker groeien, haha!

Fijne zondag nog, allemaal! Ik ga lekker wiskunde en Grieks leren, jottum...

Liefs, Manon

12 opmerkingen:

 1. Wow, jij bent slim zeg! :) Mooie cijfers! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie cijfers heb je gehaald zeg, toppie! Sorry, heb allang niet meer gereageerd op je posten, had het heel druk haha! But I'm back ;) Leuk zo'n random post!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een goede cijfers! nog een fijne zondag :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo slimmerd !
  haha,en wat leuk dat je zo'n schaal bijhoud met die leuke dingen,dat wou ik eigenlijk ook gaan doen maarja ik weer he :')
  en je haar is leuk zo !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk idee om elke zondag zo'n verhaaltje te doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zei ik ook bij de kapper maar bij mij is het nu veelste kort :(
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk zo'n zondags berichtje!
  en vet goede cijfers!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx