Are you looking for something??

28.4.13

sunday story | een heerlijke aah-ik-hoef-niets-aan-school-te-doen-want-het-is-vakantie-zondag

Sorry, beetje verlate editie... En een hele lange titel. Ik hoef wel niets aan school te doen, maar dat broertje van me heeft wél twee weken vakantie en ik moet nog drie dagen naar school. En raad eens? IK HEB TWEE TOETSEN IN DIE DRIE DAGEN. Zoiets verzin je toch niet?!?!?! Ik heb wel drie keer een vrijdag voor een vakantie vrij gehad. Ze hadden die dagen beter in die drie dagen kunnen plakken.... Maar goed, genoeg hierover, laat ik maar even van deze (veeeeeel te korte) vakantie genieten!

 Zo, doe maar gezond (:
Jaaa, m'n boeken zijn binnen ;D Vrijdag signeeravond! 
 De personal message in het boekje van mijn ouders 
Waaaaah, dit is van La Vialla, een ambachtelijk Italiaans familiebedrijf die bezorgt in Nederland. In de zomervakantie ga ik naar Italië (for the first time) en we zitten 13 kilometer van het landgoed van La Vialla! Dus we gaan daar lekker lunchen.... Mmmm. 
 Haha, gekke vogel.
 Mijn rapport! Zie nu dat de foto best donker is, maar het is vast wel te lezen! Blok 3 is afgelopen blok, de andere twee zijn mijn eindcijfers waarmee ik de andere twee blokken afsloot.
 De wereld door een glas.
 Deze foto is gemaakt vanuit mijn zolderraam, met de 55-250 mm lens ;D Die kan echt ver inzoomen! Eigenlijk was het pure luiheid; ik had geen zin om hélemaal naar buiten te gaan :p

Oeehh, lekkere snoepjes!

Lieeeefs, Moon♥

13 opmerkingen:

 1. Leuke post!! Mooie bloemen, ik heb ook zovaak dat ik te lui ben om naar buiten te gaan haha... En ik blijf het nog steeds zo gaaf vinden van je boek! Ik heb sinds deze week ook weer kriebels om aan een boek te beginnen- want dat heb ik vroeger echt heel vaak gedaan, maar ineens was het over :( - alleen weet ik echt NIET waarover haha! Ik ben druk aan het nadenken.. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wij hebben ook zo'n magnoliaboom in de tuin staan! Supergoeie cijfers trouwens. Succes nog even op school, en geniet dan van je vakantie!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie foto's! Fijne vakantie! Je cijfers, waaauw! En is die vogel van jou? :D Ik vind vogeltjes echt leuk, vooral als ze kunnen praten HAHAHAH. Kan ie praten Die leraren van jou zijn echt knettergek, 2 toetsen ná je vakantie, dus eigenlijk heb je helemaal geen vakantie omdat je toch moet leren... Succes in ieder geval! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke foto's. Hoe gaaf dat jij je eigen boeken hebt geschreven, wauw! En zulke bloemenfoto's heb ik vandaag ook gemaakt :). Ohja en geweldige cijfers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Wauw wat een geweldige cijferlijst!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ieeeeh, je boeken! Wat een lieve boodschap voor je ouders! :) Mooie cijferlijst heb je! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahww, ik wil ook een spiegelreflex camera! Gaaf! Ik vind je foto's erg mooi :) Gaaf dat je boeken binnen zijn! Ik wil ook een boek schrijven. Aankomende week maar echt eens een begin mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt hele mooie foto's!
  En wat vet, van die boeken!

  liefs,
  Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo zo slimme meid ben je! haha. Geniet van je vakantie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaaauw Manon, wat een hoge cijfers haha. Geniet van je vakantie, ik mag helaas alleen maar leren vanwege de examens :(
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf van je boeken! Heel leuk als je die zo binnen krijgt, mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijne foto's! Ziet er uit als een heel relaxte dag :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx