Are you looking for something??

19.2.13

tag | 3 things

Ik zag deze tag bij Jasmijn en vond 'm wel leuk!
Tumblr_mi9s6eggmj1r8rt3po2_500_large
Plaatjes zijn nogal random en dienen vooral als versiering voor deze anders onaantrekkelijke post. Laat ik het zo zeggen, onderstaande antwoorden schijnen grappig te moeten zijn...
3 dingen in mijn tas
Mijn mobiel (je weet maar nooit als je ineens een briljant verhaal verzint, al is die kans op dit moment nihil; ik moet van m'n moeder 1 maart mijn verhaal opsturen en er is momenteel geen plék voor een eventueel nieuw verhaal...), een pakje zakdoekjes (ben ongeveer 365 dagen per jaar verkouden) en een schriftje (voor als ik me verveel tijdens de les, dan ga ik altijd lijstjes maken. Volgens een vriendin ben ik "Lena Lijstje" en ik neem aan dat dat niet negatief bedoeld is).

3 dingen gevonden op mijn bureau
Dingen vinden op mijn bureau staat gelijk als zoeken naar een schat. Op zich weet ik wel waar alles ligt, maar de foto uit DIT artikel zegt waarschijnlijk wel genoeg...
Wreck This Journal (ik doe er echt véél te weinig mee), mijn verhaal (hmmmmm....) en een zakje met oude pepermuntjes (die ik niet opeet, omdat ze oud zijn). 

3 favoriete meubels in mijn kamer
Zoveel meubels heb ik niet op mijn kamer, maar ik ga denk ik voor mijn bed (ja, euh, duh), mijn kledingkast (ik reken dat plus inhoud graag tot een meubel bij gebrek aan fantasie) en mijn bureaustoel. Dat is niet de lekkerst zittende stoel, maar ik zit dus echt nóóit in de fauteuil op mijn kamer. Hij dient meer als gooi-daar-alles-maar-op-neer-stoel.
Tumblr_m5du73zvxc1rx3wowo1_500_large
3 favoriete fruitstukken
O jeetje, ik eet écht te weinig fruit. Maar als ik moest kiezen, ga ik voor de aardbei, banaan en aardbei. Simpelweg omdat ik die dan nog het vaakst eet. Maar ik eet dus echt geen twee stuks per dag... Onze fruitschaal slinkt echt per week drie fruitstukken of zo....

3 dingen waar ik nu aan denk
Ik denk aan het feit dat ik niet grappig ben, terwijl ik dat wel probeer te zijn, wat behoorlijk frustrerend is. En nu denk ik aan het feit dat ik niet grappig na kan denken omdat ik met mijn hoofd bij m'n boek zit en omdat ik langzame muziek draai. Lieve muziek. Dan kun je gewoon niet grappig zijn. O, en ik zit dingen voor mijn bucketlist te verzinnen. 

3 blogsites die ik haast elke dag bezoek
Tevéél om op te noemen. Maar oké dan, ik noem er drie. Make it mine van Adriënne, Got your own style van Danique en Femmieh van Femke. Sorry als ik mensen nu te kort heb gedaan, maar drie is drie.
Tumblr_mi9rurhjau1r8rt3po1_500_large

3 leukste kledingstukken uit mijn kast
 Aaaah, moet dit echt?? Ik kan toch nóóit maar DRIE kledingstukken kiezen? Nou, goed dan. Ik ga voor m'n donkergroene T-shirt met ronde studs op de voorkant, m'n Chanel look-a-like jasje van Pull & Bear en m'n nieuwe rode T-shirt van de Esprit met de tekst "love is the answer".

3 bloggers met een leuke persoonlijkheid
Ik zal origineel zijn en hier andere namen noemen dan twee vragen terug. Ik vind Jasmijn van Just a way to become happy heel erg leuk schrijven (als je dat "leuke persoonlijkheid" mag noemen...), net als Isabel van Coffee in teacups, echt geweldig gewoon. Rowan van Rebels maar romantisch is gewoon zo creatief dat ik zelf ook helemaal zin krijg om iets te gaan frutselen of knutselen. Heerlijk!

3 soorten favoriete make-up producten
Niet overdreven: ik gebruik dagelijks geloof ik maar drie make-up producten... Ik gebruik een mascara van Rimmel London, een oogpotlood van Catrice en een letterlijke lippenstift van Catrice, die overigens echt heel fijn is. Je kleurt er heel makkelijk mee binnen de lijntjes.
Tumblr_mi9rljcv6e1s48pqmo1_500_large

3 favoriete parfum op dit moment
Ik geloof dat ik maar drie parfums heb, ik doe het bijna nooit op. Ik heb er eentje van Harajuku Lovers (waar ik dus alleen nog maar het dopje van heb. Het luchtje zelf is ergens, maar ik weet momenteel even niet waar), van Puma (ooit van May gekregen) en ik leen af en toe die van mijn moeder van Lancôme (hmmmm, die ruikt zó lekker!). Misschien moet ik maar een routine van maken, want dan gaan ze ook sneller op...

3 favoriete websites/webshops beauty&fashion
Met stip op nummer 1: H&M!!! Daarna volgen Zalando en Schuurman Schoenen. Kan er niet meer van maken, het is gewoon zo.

3 liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
Just give me a reason - P!nk ft. Nate Ruess
Another Love - Tom Odell
With you - Matt Simons

Neem 'm over als je wilt!

Liefs, Manon

14 opmerkingen:

  1. haha ik moest wel lachen om: aardbei, banaan en aardbei. Was dat expres of is het een foutje?
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks voor het melden, maar het was per ongeluk. Een van de aardbei had appel moeten zijn, haha :p

      Verwijderen
  2. Deze tag ga ik misschien ook wel doen.

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk dat ik deze Tag ook wil gaan doen! Dan geef ik tegelijk jou blog een shout out!
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Just Give Me A Reason vind ik zo'n mooi liedje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zag de TAG ook al vaker voorbij komen erg leuk! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze tag is echt heel erg leuk en jouw antwoorden ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind hem juist heel erg grappig, ik kan de droge humor en je gezicht bij het invullen van deze tag gewoon zien! Tof! Hahaha al moest ik wel lachen om het onderschrift van het eerste plaatje. Ik heb ook altijd last van het 'random-plaatjes-gevoel'. Maar hierbij bestempel ik je tot het wel hebben van humor hoor. Dank je voor het noemen van mij ^^
    Liefs, Jasmijn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik kende deze tag nog niet, maar hij is erg leuk!
    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb deze tag een paar maanden geleden gedaan. Een hele tijd zag ik het niemand doen, maar nu is hij wat bekender :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuke tag! LEuk geantwoord haha! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoezo ik ben niet grappig ?
    haha hoe droog is dat !
    je hebt het zo leuk ingevuld,als ik je zou zeggen dat ik stiekem heel hard heb gelachen om je antwoorden : you don't believe me uhu !
    en zo leuk dat je elke dag mijn bloog bezoekt :D
    ik bezoek ook heel vaak en graag jou blog manon,vooral als je je weer lekker uitleeft met het schrijven hihi (:
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx