Are you looking for something??

14.7.13

sunday story | wij hebben een logeerhond

Aangezien ik dit artikel op de eerste echte geweldige zondag van mijn vakantie schrijf en post, noem ik het maar weer sunday story. Pak maar snel een lekkere kop koffie of thee, een rol koekjes en luister heerlijke zomermuziek, want ik heb een hoop te vertellen!Wij hebben een logeerhond! Voor tweeëneenhalve week logeert de hond van mijn oom en tante bij ons. Het is een schatje, hij heet Bo en doet nog geen vlieg kwaad (behalve z'n mand, die wil hij nog wel eens door de kamer laten vliegen). Normaal heb ik het niet zo met honden, maar Bo is echt een ontzettend schatje. De grap is al heel vaak gemaakt: Bootje logeert bij de Bootjes, haha.
Hier smelt iedereen toch voor??? Hij heeft echt van die instant puppieoogjes. 
Ik lees altijd de Libelle van mijn oma en deze keer stond er een leuke broek in. Perfecte vakantiebroek! Het kruis hangt op je knieën en het voordeel van een zelfmaakbroek: je kunt de lengte zelf bepalen! Dus deze broek is lang genoeg! Dat voelt goed!
Ik ben heel blij met m'n nieuwe broek! Hij zit heerlijk, al is dat lage kruis soms wel wat onhandig... 
Wanneer ik bij mijn oma vandaan kom, neem ik bijna altijd sieraden mee. Dan vindt mijn oma weer een nieuwe doosje met sieraden (waarvan ze het bestaan zelf vaak ook niet vanaf weet) en dan zegt ze: 'Ga maar even kijken, Manon.' En dan heb ik weer een aantal nieuwe kettingen! De leukste twee staan hieronder:
 Deze schakelketting was eerst veel langer, maar vind 'm zo leuker! Dit is weer helemaal in!!! Ben er echt blij mee!
Deze ketting wordt mijn nieuwe favoriet!!! Het is een klokje in de vorm van een lieveheersbeestje! Hij is zo übertof! Ik houd echt van de sieraden van mijn oma. Ik vind vaak unieke dingen die niemand heeft. Die snorrenkettingen en zo heeft iedereen en daar raakt de wereld ook wel een beetje op uit gekeken, maar deze unieke sieraden heeft niemand en dat maakt ze echt heel leuk!
 Momenteel lees ik dit boek. Ik sleep het overal mee naar toe. Het heeft maar 220 bladzijden of zo en ik wil 'm vandaag uitlezen! In de eerste, tweede en derde klas kon ik echt voor het slapengaan een boek lezen, nu zijn het voornamelijk schoolboeken. Ik wil de opgelopen schade van dit schooljaar even inhalen! Dit is mijn tweede boek deze vakantie en er wacht nog een hele stapel. Het is een beetje een apart boek, maar wel leuk. Het lijkt op "Droomvogel", een boek dat ik eerder heb gelezen. Niet alleen de titel is haast gelijk, het is ook een beetje zweverig en vreemd. Zo'n boek op z'n tijd is niet gek, ik ben wel in voor een anders dan anders boek. Ik heb het van iemand te leen gekregen, dus ik hoop dat volgende week terug te kunnen geven. 
Ik heb een stapeltje Lotgenoten en Bondgenoten besteld, van beide tien. Bij Lotgenoten ging het al mis: ik zou veertig in plaats van twintig procent korting krijgen, maar dat mislukte. Dat is nu gelukkig via een medewerker van Boekscout gelukt. En eergisteren kwamen de Bondgenoten-boeken binnen... met een sticker erop dat het pakketje open was geraakt.... en er zaten maar 6 in plaats van 10 boeken in. Ik heb maar gemaild naar Boekscout. Ik vond de verpakkingswijze ook niet echt veelbelovend eigenlijk, de boeken zouden er bij wijze van spreken zou uit kunnen floepen. Ach, ik heb voor 10 boeken betaald, dus ik wil er ook 10 hebben!!

Geniet van jullie weekend en verder van jullie vakantie. Ik heb niet veel dingen in de planning, maar wil gewoon spontaan afspreken met vriendinnen en ik ga mijn kamer maar eens goed opruimen. Hard nodig na die weken van keihard studeren. Mensen denken dat ik super super super georganiseerd en opgeruimd ben, maar stiekem ben ik een chaoot in hart en nieren. Dus ik ga maar eens mijn kamer opruimen en met mezelf wedden voor hoe lang het dan netjes blijft. 

xx

9 opmerkingen:

 1. Wat een lief hondje! En wat stom dat die boeken zo slordig aankwamen, gelukkig krijg je je geld terug en hopelijk ook nog die andere 4 boeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje zeg, dat hondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat hondje is echt cute haha!! En dat boek lijkt me leuk ja, heerlijk om te lezen in de vakantie! Momenteel heb ik geen boek, dus moet nog even een nieuwe vinden waarmee ik me kan vermaken :) Ohja; oma's hebben inderdaad altijd leuke sieraden die niemand anders heeft! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig hondje. Ik lees in de vakantie ook altijd twee keer zoveel als normaal. ^.^
  Vind 't kettinkje/klokje ook lief, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah, wat een superleuk hondje! En wat gaaf van die ketingen van je oma :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatje! ♥ En die ketting is ook zo leuk. Hopelijk krijg je je andere boeken snel binnen. Fijne vakantie, lieve Manon! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een lief hondje hihi!xx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx