Are you looking for something??

31.7.13

new in | new phone!!!

Hi all!

Even een snel berichtje van mij!
Maandagavond had ik afgesproken met een vriendin (was gezellig!). Daarna, rond een uur of tien, kwam mijn vader naar me toe met een pakje. Ik analyseerde snel de figuurtjes op het pakpapier en stelde vast dat het van de Media Markt kwam! De conclusie was toen snel getrokken: een mobiele telefoon! Welke, dat was de vraag. Ik ga zelf aan het sparen voor een Samsung Galaxy sII plus, maar dat is 'm niet geworden. Klik op meer lezen om te zien welke het wel is geworden!


 Ik heb de Samsung Galaxy SIII mini gekregen! Onder één voorwaarde, namelijk dat ik de helft zelf betaal. Nou, dat vind ik best een aardige voorwaarde! En zover was ik dus net met sparen! Ik ben zó blij met deze telefoon!!!!
 Ik had zelf dus eigenlijk een andere op het oog, maar ik was er nog niet helemaal uit. Nu is de keuze voor mij gemaakt en dat vind ik eigenlijk best wel fijn, haha.
 Oud & nieuw. Mijn oude heb ik nog, want ik kan er nog mee schrijven én mijn notities gingen niet over, dus die zal ik over moeten typen, waar ik al mee bezig ben. Gelijk een goede oefening, want dat typen op zo'n touchscreen is wel wennen, als je zo'n gewoon toetsenbord gewend bent!
 Ik had bliksemsnel een hoesje nodig en Kas wilde toch snoep halen bij de IKEA (ik weet het, mijn ouders zijn te lief. We rijden speciaal naar de IKEA voor 500 gram snoep...) én ik wist dat ze (niet echt heel erg mooie) hoesjes verkochten bij de IKEA. Ach, voor die 2 euro kan ik er best wel even tegenaan, vind ik zo.
I looooooveee mijn nieuwe telefoon! Ik heb deze eerste twee dagen een record aantal apps gedownload, maar oké, het is wel superhandig! Ik heb geen abo met internet, maar dat hoef ik ook niet. Laat mij maar lekker beltegoed kopen wanneer nodig en lekker internetten wanneer ik wifi heb. Tis nog goedkoper ook (: En ik zal nooit helemaal verslaafd raken, haha! Nu ja, deze eerste dagen zit ik er wel bijna 24/7 achter, maar dat gaat toch over? (bij normale mensen? Mijn broertje zit er nog steeds 24/7 achter...)

Liefs, een blije, nieuwe telefoon hebbende, vakantie vierende, Italiaans lerende, lezende, luierende....

Moon ;)

5 opmerkingen:

 1. Ohh die is mooi zeg! Ik had 'm nog nooit eerder gezien haha en wat lief van je ouders :)

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oelala, wat een mooie! Nog een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je een nieuwe hebt! Ik had laatst ook een nieuwe gekocht maar die ging na een week kapot, maar weer terug gestuurd dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeeej, gaaf! Veel pleier ermee Manon! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx