Are you looking for something??

21.5.12

icons | #2 Emma Watson

We kennen haar allemaal van Harry Potter, waar ze in acht films tien jaar lang de rol van Hermelien Griffel in acht heeft genomen. Maar deze, inmiddels 22-jarige, meid kan meer, veel meer! Ze is slim, knap en een geweldige actrice! I love her! Jij ook? Lees snel verder om alles over deze alleskunner te lezen!

Emma Watson wordt op 15 april 1990 in Parijs geboren. Haar acteercarrière bestaat voor een groot deel uit de acht Harry Potter-films, waarin ze samen met Daniel Radcliffe en Rupert Grint de hoofdrollen speelde.   Voor Harry Potter heeft ze in totaal 8 rode lopers belopen... Dat zijn er aardig wat! Als klein 11-jarig meisje in 2001, tot een volwassen vrouw in 2011.... Hermelien heeft een hele verandering ondergaan!

Ze was helemaal klaar met die prachtige, glanzende, blond lokken van d'r! Best begrijpelijk, ze wilde verder met haar leven en niet meer worden aangesproken als "dat kindsterretje uit Harry Potter". Nou, mijn stem heeft ze, zij kan dat korte koppie hartstikke goed hebben! Om nog te zwijgen over de jurk die ze droeg tijdens de première van Harry Potter and the deathly hallows part 2. Een adembenemende jurk met een geweldige rok van tule. Ik wou dat ik 'm had! 
 In april 2009 werd bevestigd dat Emma Watson Keira Knightley ging vervangen als het gezicht van Chanel. Vanaf juni 2009 sloot ze ook zo'n deal met Burberry. Voor de herfst/winter collectie van Burberry in 2009 ontvangt Emma een zescijferig bedrag. Dat is wel wat meer dan wat een vakkenvuller verdient! I'm jealous!
Emma heeft sinds het begin van haar carrière al verscheidene tijdschriftcovers gesierd. Een aantal keer de Vogue, de Elle, Marie-Claire... Niets is deze dame teveel! Ook stond ze op Russische tijdschriften, Japanse.... Heel de wereld kent haar!
Anno 2012 groeit Emma's korte coupe door (het kan in een staartje) en draagt ze graag rode lipstick. Hakken draagt ze toch al heel haar leven en ze is erop gebrand dat ze haar studie afmaakt. Dat is de enige manier om in contact met de realiteit te blijven, zegt ze. 

Ik hoop dat we haar nog vaak genoeg mogen zien, waar dan ook. Een red carpet of tijdschriftcover... Maakt niet uit, we like it! 

Vind jij Emma Watson ook zo geweldig?  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx