Are you looking for something??

24.7.13

birthday | Mama!

Bah, bah, bah, wat heb ik een slechte nacht gehad! Bij mij op zolder slapen is gewoon onmogelijk, je gaat letterlijk dood aan de hitte. Dus ging ik het voor de tweede keer op het logeerbed bij mijn broertje proberen (nadat we tot 10 uur Teennick zaten te kijken. Die stoel van Kas zit echt lekker, hahah), MAAR ER ZAT EEN MUG. Toen ben ik in mijn frustratie maar op m'n moeders bed gaan liggen, wat eigenlijk best oneerlijk was, want.... ze is vandaag jarig! Ze zei dat ik niets hoefde te kopen, maar ik heb toch iets gekocht én iets gefröbeld. Kijk mee!

 Mijn lieve mama wordt vandaag 43! Ik besef wel eens dat ik écht jonge ouders heb, veel klasgenoten vieren het Abraham of Sarahfeestje binnenkort of hebben dat al lang gevierd. Maar, over naar mijn cadeautje. Ik had een oud pak speelkaarten gevonden en daar heb ik er 43 van gepakt (+ 1 voor de voorkant...) en op elke kaart iets geschreven wat ik voor haar kan doen, van een knuffel tot de tafel dekken (doe ik al bijna elke dag, maar goed, ik moest wel 43 kaarten opvullen...). Mijn opa heeft er een gaatje doorheen geboord en er een kettinkje aan gehangen. Best geslaagd! Ik heb het idee deels van Pinterest, daar deden ze zoveel redenen waarom ik van je hou, maar ik vond dit een leuke parodie!
 Mijn moeder wilde graag een nieuw make-uptasje voor in haar handtas. Die ze nu heeft is net iets te groot. Bij de Hema hebben ze volop schoolspullen, dus een leuk tasje was zo gevonden! Deze is wat handzamer, maar er past toch nog genoeg in!
 Lieve mama, gefeliciteerd met je verjaardag en dat ik nog vaak over je verjaardag mag bloggen! 

xx Manon


4 opmerkingen:

 1. bericht aan Mama Manon: GEFELICITEERD MAMA VAN MANON! Al weer 43 vrolijke jaren gehad en nog hééééééééééél veel te gaan natuurlijk! :D

  Bericht aan Manon: Gefeliciteerd en )@($%*#)@($*#)(*, ik ben inspiratieloos met agenda opvullen. App me je ideeëndoos even, HAHAH. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. love this post, so stylish!
  lots of love from the c&p girls,

  the casper&pearl blog
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superlief cadeau! En inderdaad heb je best jonge ouders, die van mij zijn ook jong 39 en 40 :P

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx