Are you looking for something??

6.9.13

inspiration | maak Tumblr-foto's na!

Hiiii!

Sorryyyy, dat ik amper reageer op JULLIE blogs en amper post op MIJN blog, maar school is weer zó druk en ik heb er eerlijk gezegd gewoon even niet zo zin in. Vat het niet té persoonlijk op, maar ik heb gewoon geen tijd/zin om echt goede posts te maken en daarom post ik wat minder.
Ach ja, dit is, al zeg ik het zelf, wél een goede post, waarvan ik er zeker meer ga maken! Ik heb namelijk Tumblr-foto's nagemaakt! De een is wat beter gelukt dan de ander, maar het was erg leuk om te doen en je hoeft helemaal niet veel "lastige" spullen te hebben! Een kopje dampende koffie (kom je vaak tegen op Tumblr!) is vaak al genoeg! Voor de duidelijkheid: de bovenste is steeds die van mij en de onderste van Tumblr!
Ahhh, een heerlijke latte met de Denim Special die bij een oude Vogue zat. Genieten (:
Een oude Elle met een zonnebril. Net echt, niet waar (afgezien van het feit dat ik geen nagellak op heb omdat ik daar te ongeduldig voor ben...)??
Deze is het minst goed gelukt. Ik heb echt tig foto's van het kopje koffie gemaakt (totdat hij te koud werd om nog op te drinken voor mijn moeder...), maar er zat eigenlijk niet een goede bij. Hoe ze zo hebben gefocust op het oor van de beker.... Ik snapte er niets van, haha.
Zelfde opzet, andere kleuren. Natúúrlijk heb ik niet precies die boekjes, dus heb ik maar twee boekje genomen van ongeveer dezelfde grootte, een zwarte fineliner en een rolletje plakband.
Toen ik deze foto's maakte was het vakantie, dus ik had eigenlijk niet zoveel zin om helemaal naar de picknicktafel te gaan (ghehehe), dus deed ik het maar op de grond. Nou, toevallig was mijn agenda precies even oranje!
Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en heb ik jullie geïnspireerd! Als ik tijd heb ga ik nog meer Tumblr-foto's namaken!

xx

13 opmerkingen:

 1. Ik vind die met de kop koffie juist heel goed gelukt!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan, al vind ik het persoonlijk creatiever als je zelf wat bedenkt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee helemaal mee eens hoor! Dat heb ik tijdens het maken van deze foto's tussendoor ook gedaan! Maar voor een keer was dit leuk om te doen en het was ook wel leuk om het precies hetzelfde maar toch net anders te doen, haha. Maar zelf composities maken, daar kan niets tegenop hoor daarin heb je helemaal gelijk!

   Verwijderen
 3. Ik vind jouw "Ahhh, een heerlijke latte met de Denim Special die bij een oude Vogue zat. Genieten (:" veel leuker dan die van Tumblr hoor! En wat een leuke post! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit ZO'N leuk artikel, haha :) Gotta love tumblr! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt een leuk artikel! En de foto's zijn echt super goed gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk gedaan! sommige zijn heel goed gelukt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee ja, tof uitgevoerd ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die met zonnebrillen vind ik heel erg leuk :D ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha wat grappig om te zien! Vooral die met die zonnebril vind ik heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx