Are you looking for something??

4.6.12

food | my favourite sweets

Jullie gaan me niet vertellen dat jullie geen favoriete snoepjes hebben... Hier mijn favorieten! Het is eigenlijk voornamelijk chocola... Ik kan echt niet zonder!


 Ik kan niet zonder (cup)cake! Mijn oma maakt heel vaak een grote cake, soms gewoon boeren, maar vaak met appel en kaneel (zal haar om het recept vragen!). Verder vind ik het leuk om cupcakes te maken, maar doe het eigenlijk veel te weinig! Ik heb er eigenlijk ook niet veel tijd voor...
M&M's! Ze zijn zo lekker. Echt, ik ben verslaafd. Ik probeer het in te perken, maar als ik naar de bios ga, koop ik ze, en op school is het een van mijn eerste keuzes in de automaat. Ik vind alle soorten lekker: chocolate, peanut, crispy... Ben jij ook M&M-addicted??
Een van de andere eerste keuzes is de Kinder Bueno! Mijn voorkeur gaat uit naar de witte, maar die hebben ze niet op school. Ze zetten ons wel af op school: ze kosten €1,00, terwijl je ze bij de Candyshop voor €0,60 ook kan krijgen. Maar ja, een voorraadje aanleggen in mijn kluis gaat wel heel ver...
Winegums... het ideale snoepje voor onderweg en tussendoor! Je hebt ze in zoveel verschillende kleuren en smaken en soorten en maten, dat er voor iedereen wat wils is. Love it!
Nou, meer kan ik zo effe niet verzinnen... Heb jij ook favourite sweets? Laat het me weten!


Liefs, Moon

1 opmerking:

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx