Are you looking for something??

14.6.12

personal | "dreamlist"

Ik ging een keer nadenken over wat ik allemaal nog wilde doen in mijn leven. Dat werd een aardig lijstje. Een paar daarvan wil ik met jullie delen.
Tumblr
 • In een musical meespelen. Dat gaat (misschien) gebeuren! Ik heb het auditieformulier voor de schoolmusical van volgend jaar ingevuld en ingeleverd. Ik hoop dat ik word uitgekozen (:
 • Non-budget shoppen. Het lijkt me zo lekker om je te laten gaan zonder dat je op de prijskaartjes hoeft te letten. Ik zou dan niet gelijk naar alle merkwinkels rennen, maar investeren in een goede tas of spijkerbroek zou dan geen probleem meer zijn... Leuke kleding hoeft niet duur te zijn (:
 • Naar Parijs, Londen, New York, Los Angeles, Reykjavik, Beijing, Barcelona, Zuid-Afrika, Noord-Kaap, Indonesië etc... Maar mijn to-go-list hebben jullie al kunnen zien (:
 • Bekend worden als schrijfster. Ik wil geen schrijfster van beroep worden (lijkt me niets om heel je leven in een kamertje achter een bureautje te schrijven. Nee, ik beschrijf het liever als een ietsje uit de hand gelopen hobby)
 • Bijbaantje in een kledingwinkel, muziekwinkel, boekwinkel, café/restaurant of schoenenwinkel. Ik wil graag werken, maar ben 14 en mag nog niet zoveel. En ik wil nóóit een krantenwijk gaan lopen (hoeft gelukkig ook niet van m'n ma, haha). Momenteel was ik af en toe mijn pa's auto, maar ik doe het volgens mijn vader niet helemaal goed... En áls ik dan een bijbaantje heb, wil ik wel iets wat ik leuk vind, dus fashion/muziek/eten. Tja, maar in tijden van crisis...
 • Louboutins kopen. De móóiste high heels van het hele universum! Herkenbaar aan de rode onderkant... en de prijs. Deze ga ik dus kopen als ik "non-budget" ga shoppen...
 • Een inloopkast krijgen. Ik mag van Kas naar boven als we hebben verbouwd, maar er is niet echt plek voor een inloopkast... Ooit hoop ik er wel een te hebben!
 • Een Chanel-bag kopen. Een beste investering, maar wel even sparen nog... Ik wil wel een echt, 
 • Racoon en Ilse Delange live zien. Dat zijn écht mijn Nederlandse (muziek)helden! Jullie hadden in deze post van een tijdje terug al een keer iets over hen kunnen lezen. Ik wil ze echt een keer live zien. Ik vond eens een filmpje van Amstel Live op youtube, waarin ze samen speelden/zongen. Dat is nóg geweldiger, maar apart is "ook goed"!
 • Een grote schoenencollectie hebben. Die onder andere UGGS en Louboutins moet bevatten. Mijn voeten groeiden de laatste jaren elk jaar ongeveer een maat, waardoor ik elk seizoen nieuwe schoenen moest en dus géén collectie op kon bouwen. Ik hoop (alsjeblieeeft) dat mijn voeten (en de rest van mijn lichaam, 1.85 m ben ik ongeveer - of langer...) nu uitgegroeid zijn en dat ik kan beginnen met mijn collectie (:
 • Rijbewijs halen. Moet geen probleem zijn, denk ik. Moet alleen nog even wachten, hè?? 
 • De loterij winnen. Dat lijkt me een geweldig gevoel... Wij hebben alleen nooit meer dan 20 euro gewonnen. Dat voelt niet zo euforisch, aangezien een lot vaak niet veel minder duur is...
Nou ja, dit is een greep uit mijn dreamlist. Hoop dat 't een beetje leuk was om te lezen (:

Wat staat er op jouw lijst? 

Liefs, Moon

3 opmerkingen:

 1. Heel veel dingen wil ik ook nog doen! Leuk artikel! :)

  @ je reactie: Mijn maximum is rond de 400/500 euro denk ik. Wit is mijn eerste spiegelreflex dus wil ik het niet té duur, maar wel meteen een goede waar ik lang mee kan doen haha! Dankjewel voor je tip trouwens! Ik ga even kijken of het misschien wat is :D

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, veel dingen zou ik ook wel willen doen!
  Ik heb ook een paar rare:
  - maisbrood eten
  - in een witte kamer verf tegen de muren gooien :)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whaaaa, dat wil ik ook doen, in een witte kamer verf tegen de muur gooien! Dat geeft volgens mij zo'n gaaf effect!! Beloof je dat je foto's zal plaatsen als je het ooit doet?? Liefs!

   Verwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx