Are you looking for something??

5.6.12

outfit | grey and green

Deze outfit had ik gisteren aan, maar ik had gisteren al best veel gepost, haha. Daarom komt ie vandaag. Het is mijn tweede outiftpost en ik vind het weer niet geweldige foto's, maar outfitposts horen nu eenmaal op een fashionblog! Daarom toch maar foto's van mijn outift van gisteren. En by the way, sorry voor de stomme titel, wist niets te verzinnen...
Jeans - Only, top, top, blazer - H&M, accessoires - ?, camera - Samsung Door het slechte weer moest ik ineens weer warme dingen tevoorschijn halen, maar dat was gelukkig niet heel moeilijk; ik deed gewoon een jasje over mijn topje heen!


De broek (van de Only) vind ik persoonlijk best leuk, want het lijkt of er allemaal "vlekjes" over de grijze kleur heen zitten en dat maakt 'm net iets anders dan anders! Hij is niet heel skinny, maar ik vind dat ik er best dunne benen in heb, haha!


De "bovenkant" is compleet van de H&M: blazer, top en hemdje eronder! Tja, mijn garderobe "H&M't" de laatste tijd een beetje, maar ze hebben ook zoveel leuke dingen!

De ketting heb ik van mijn moeder gekregen (hij is dus al heeeel erg oud). Iedereen denkt dat het Barbamama is, maar het is dus een zwarte peer.


Het horloge heb ik een keer voor kerst gekregen (van de DA) en de armbandjes heb ik ook een keer van mijn moeder gekregen. Ik vind ze wel leuk!

Ik hoop dat jullie mijn outfit leuk vinden!

Vinden jullie het ook zo vreselijk, dat extreme weer in Nederland (van twintig naar tien graden etc.)?? Koop ik een keer jurkjes, gaat het regenen!

Liefs, Moon

3 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Die broek is inderdaad heel leuk! :-)
  Ja, het weer in Nederland is nogal afwisselend, jammer genoeg ^__^
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke broek en blazer heb je aan!
  Dankjewel voor je reactie. :)
  Ben zelf ook erg tevreden met mijn aankoopjes.

  Love,
  Eva

  WWW.FASHIONITY.NL

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx