Are you looking for something??

3.1.13

interview #7 | Ik kijk terug op 2012

Jullie hebben al zes interviews kunnen lezen en als afsluiter zal ik mijn eigen vragen zelf beantwoorden. In het nieuwe jaar alweer! Ik kreeg steeds nieuwe aanmeldingen, zo in de laatste weken, waardoor de planning in de soep liep. Geen probleem natuurlijk, maar daarom komt het interview met mezelf nu pas, in het nieuwe jaar!
Beschrijf je zelf
Een vrolijk, lang meisje van 15 jaar, die houdt van schrijven, muziek, chocolade en haar parkiet. Verder is ze... lang (1.85) en heeft ze schoenmaat 42. 

Wat zijn jouw beste eigenschappen?
Ik ben (soms iets te) zorgzaam, houd niet van ruzie en probeert het iedereen altijd naar zijn zin te maken. Die drie dingen komen eigenlijk op hetzelfde neer. O, en ik kan best goed leren (schijnt...)

En jouw wat mindere?
Ik durf soms niet helemaal voor mezelf op te komen en ben best verlegen, maar wel minder dan vroeger (al zeg ik het zelf).

Wat heb jij dit jaar bereikt?
Ik ben in mei mijn blog gestart, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Verder heb ik dit jaar mijn eerste echt jurkjes gekocht en mijn eerste paar All Stars (er volgen er ogenschijnlijk meer en meer!). O, en ik heb meegedaan met de schoolmusical! Daar heb ik zoveel ervaring opgedaan!!!

Waar ben je het meest trots op?
Op mijn blog! En nog steeds op mijn boek, die vorig jaar november is uitgegeven. Nu vragen er heel veel mensen wanneer deel twee komt. Nou, kan ik je vertellen, binnenkort (:

Wat is het dieptepunt van het afgelopen jaar?
Er gebeuren soms wel eens verdrietige dingen, zoals mensen die dichtbij je staan en op veel te vroege leeftijd overlijden. Dat was zeker een dieptepunt. Maar ik zal er niet teveel over zeggen, dat doe ik niet op internet. Verder... nee om nu nog over onvoldoendes te praten gaat te ver, dat valt compleet in het niet...

Heb je iets gedaan waar je spijt van had, achteraf?
Kijk, er zijn altijd dingen die je achteraf gezien misschien beter of anders of zus of zo had moeten doen, maar dat weet je dan toch nooit. Vanuit het punt gezien dat je iets deed, heb ik nergens spijt van. Soms kan je niet anders.

Zijn er dingen die je had willen doen, maar dit jaar toch niet gedaan hebt?
Ja, mijn boek uitgeven! Maar zoals ik al zei, die komt snel, die komt snel...

Wat is het leukste wat er dit jaar is gebeurd wat te maken heeft met je blog?
Euh, überhaupt de blog opstarten was erg leuk, maar het (bijna?) behalen van 100 volgers op GFC was ook gewéldig!

Wat heb jij gedaan met Kerst?
Ben bij alle opa's en oma's langs geweest, heb gegourmet en weer véél te veel gegeten (as always). Heb leuke cadeautjes gehad. Maar jullie zien in het nieuwe jaar álles in mijn grote decemberfilmpje!

Ga je vuurwerk afsteken met Oud & Nieuw?
Hooguit een sterretje, misschien. Nee, ik ben niet zo'n vuurwerkheld, zelfs rotjes gaan mij te ver. Ik kijk wel naar mijn vader en broertje en ben van plan dit jaar foto's te maken. Ja, ook van sterretjes (: We vieren het dit jaar met vrienden van mijn ouders en die zijn ook wel vuurwerkfans, dus dat word lekker vanaf het garagepad verkleumend van de kou naar al dat moois kijken. En als het te koud wordt, binnen Jip & Janneke champagne met een oliebol (:

Heb je nog een wens voor 2013?
Ik ga het weer zeggen: mijn boek uitgeven! En bekender worden met mijn blog. Meer bekendheid als "schrijfster in de dop" zou ook niet verkeerd zijn... Maar ja, laten we niet teveel wensen. O, en ik zou wel eens bloggers in het echt willen ontmoeten! Er zitten een paar hele lieve tussen... (noem geen namen, ze weten het zelf ♥)

Wat wens je alle bloggers toe?
Veel succes, volgers, reacties, posts en jaren met zijn of haar blog! Je wenst iedereen veel succes, want ja, je hoopt dat andere dat jou  ook toewensen (:

Dat was het! 

Een geweldige, gelukkig, mooi, gezond, fantastisch, beeldschoon nieuw jaar iedereen ♥

Liefs, Manon

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik vind dat je de vragen heel leuk beantwoord hebt.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woooow, je bent inderdaad lang! Ik heb ook schoenmaat 42 echt irritant haha. Ik hoop echt dat je dit jaar je boek kan uitgeven! :) Leuke antwoorden! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk om te lezen!♥
  En die laatste vraag is echt lief. dankjewel, ik wens het jou ook toe :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuk! je bent veeeel langer dan mij haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. deze vind ik toch het leukst uit de reeks manon (:
  ik wens jou ook heel veel succes,nieuwe volgers en tonnen aan reactie's toe !
  en ook nog heeel veel succes met je boek !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk interview !
  Liefs, http://beautyiscolourful.blogspot.nl x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk om te lezen!:)
  Een heel gelukkig nieuwjaar en succes met je boek!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah leuk dat je 'm zelf ook hebt gedaan! Ik hoop ook dat je je boek uit kunt geven, ben heel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super post!
  Liefs, Anna

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx