Are you looking for something??

17.9.13

stop: tijdelijk of definitief?

Lieve volgers,

Even een klein berichtje van mij. Geen goed nieuws, slecht nieuws. Ik ben het bloggen momenteel even helemaal zat. Vat het niet persoonlijk op. De drang om iets te MOETEN posten wordt me teveel. Ik vind het gewoon niet leuk meer. voorlopig stop ik even, dus. Ik steek mijn tijd liever in gedichten of verhalen schrijven; en school niet te vergeten. Als ik ooit nog terugkom, is dat óf op een nieuwe blog, die gericht is op schrijven en fotografie (en niet meer dan dat!), óf bouw ik mijn huidige blog helemaal om. Maar dat vind ik ook zonde, dus ik denk dat het dat eerste word.

Tot ooit weer ziens.

Veel liefs, Manon

12 opmerkingen:

  1. BOEHOEEEE!
    Wat jammer zeg, maar ik begrijp je wel hoor! Ik ben ook al op een pitje lager gegaan. Gewoon posten wanneer ik wil. Als je een nieuwe blog hebt, laat je het linkje dan even weten? Ik heb trouwens ook een fotografieblog, als je het leuk vind mag je even een kijkje nemen:
    picturebello.blogspot.com. Die ben ik pas begonnen. Verder heb ik een winactie. liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer! ik vind je blog namelijk heel leuk! Maar ik snap je probleem , ik zit zelf ook een beetje in een inspiratie dip.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou ja bij mij is het inmiddels al meer dan dat helaas...

      Verwijderen
  3. Ahw, wat ontzettend jammer, ik volg je blog nog niet zó lang maar ik vind 'm zo leuk!! Erg balen dat je het bloggen even niet meer ziet zitten, maar wie weet zien we je terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel jammer, ik zal je blog missen! Maar het is inderdaad niet leuk om iets te 'moeten' posten, dat heb ik soms ook. in ieder geval heel veel plezier met het schrijven van verhalen en gedichten!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer! Ik ga je blog missen! Hopelijk kunnen wij nog wel contact houden... :) Hoe gaat het met schrijven bij jou? (Aan je verhaal, bedoel ik!)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve Manon,
    Hopenlijk tot ooit, je blog was (NEE, is!) geweldig. Ik ben ook al een tijdje gestopt. Geen inspiratie is zoo frustrerend. En dan ardvkuwfkxuHSF;IUHWEFL@#$%^&(*WW, goed ik hoef het niet uit te leggen, je hebt het zelf. Ik sta juist op het punt om het weer op te pakken...
    Veel plezier met schrijven. Ik wil nog even zeggen dat ik vindt dat je enorm geweldig kunt schrijven en dat je daar hoe dan ook mee door moet gaan, ookal is het dan niet in de vorm van een blog.
    Liefs, Jasmijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer Manon! Succes met schrijven en school :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lieve Manon,
    Jammer.. maar ik heb precies hetzelfde en weet echt hoe je je voelt. Ik heb echt dezelfde keuze moeten maken, omdat ik nu liever mijn tijd in andere dingen wil stoppen. Succes in ieder geval met alles en wie weet tot de volgende (blog)keer! :)

    Liefs, Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hee meis, wat jammer! Doe waar jij je goed bij voelt, bloggen moet vooral leuk blijven!
    Fijn weekend alvast, liefs Britt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het was heel leuk om je blog te lezen en ik ga zeker je posts nog een keertje terug lezen, maar ik begrijp heel goed dat je op een punt bent gekomen dat het klaar is. Je moet doen waar je blij van wordt en als bloggen dat niet is, dan moet je er zeker (voorlopig) niet mee doorgaan. Succes met schrijven en tot weer ziens! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel jammer, ik vond het altijd zo leuk om je berichten te lezen! maar ik heb hetzelfde, af en toe plaats ik berichten maar dat is dan ook meer omdat het voelt alsof het 'moet'.
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx