Are you looking for something??

3.10.12

icons | Rihanna #6

Hi all!

Wie graag de grenzen van de mode opzoekt, is een durfal. Dat wisten we al. Maar wie zo'n modevoorbeeld zoekt, kan misschien even kijken naar Rihanna, die ook maar al te graag op die grens balanceert. Een heus stijlicoon! Kijk mee!
Rihanna's stijl is het best te omschrijven, als gedurfd, apart, maar soms toch ook classy. Het is eigenlijk een hele wisselende stijl, kijk maar mee, naar de volgende foto's.
Een goed voorbeeld van een gedurfde, maar toch classy outfit. Die twee kleuren zou je niet meteen bij elkaar bedenken, maar zij doet het en kleedt het mooi af met een stel armbanden, ring en oorbellen (hoe het hoort) en bijpassende lipstick. Ik vond dat rode haar heel gaaf bij haar staan (maar ze is álweer veranderd van haarkleur en kapsel...)!!
Dit zou iedereen aan kunnen trekken: jeans, nude kleurige hakken, witte blouse... De perfecte basicoutfit, maar meer heeft ze ook niet nodig met dat rode haar! Ze heeft weer geweldige sieraden!
Links: hmmm, echt gedurfd dit. Ik zou het niet aankleden, maar het staat Rihanna zoals gewoonlijk goed. Het maak het wat vrouwelijker door het speelse knoopje onderaan en de paarse pumps.
Midden: mooie jurk met bijpassende sandalen! De lange handschoenen maken het weer echt "Rihanna"...
Rechts: wat een mooie kleur! Die zonnebril is echt geweldig en dezelfde schoenen als de eerste foto. Wat mij betreft geweldig outfit.
Dit is zo ongeveer de bekendste outfit van Rihanna, ik ben 'm al in menig tijdschrift tegengekomen: de jeansstyle met hele lange leren zwarte laarzen. Dit is Rihanna op en top: stoer, gedurfd, tikkeltje vreemd... Ik zou het niet aan doen, maar Rihanna dus wel!
Fijn op een zomerse dag: een opvallende shorts (of is het een rokje?) met een simpel wit shirt. En dan natuurlijk zo'n man die je tas draagt, haha.

Deze "icons" is wat anders dan voorgaande afleveringen, maar sorry guys, ik heb even geen zin om alle informatie over het desbetreffende icoon op te zoeken... En het gaat uiteindelijk om haar stijl, toch?!?!?

Wat vind jij van Rihanna's stijl?

Liefs, Manon

4 opmerkingen:

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx