Are you looking for something??

7.10.12

outfit | Neverland

(Eigenlijk wilde ik deze morgen posten, maar ik kon niet wachten. Dus morgen komt er niets. Geniet van mijn outfit!)
Toen ik deze outfit aan had, moest ik denken aan Peter Pan, en in het bijzonder aan captain Hook. Ik vind Peter Pan zo'n ongelooflijk leuke film en dan heb ik het over de gespeelde versie. Ik vind mezelf net een piraatje in deze outfit en daarom moest ik aan Peter Pan denken. Daarom twee Peter Pan-quotes:
“Never is an awfully long time.”
“Never say goodbye because goodbye means going away and going away means forgetting.” 

 Vanmiddag, toen ik deze foto's ging maken (daarvoor moest ik wel eerst nog mijn vader overhalen om foto's te maken, want na een hoop gedoe gelukt is!), was het lekker weer! Het zonnetje scheen, niet al te lage temperaturen, weinig wind; oftewel: zonder jas-weer! Je moest wel een vestje of blazertje aan, maar een jas was niet echt nodig. Gelukkig maar, want zo zien de foto's er een stuk leuker uit!
Mijn vader mag ook zeker vaker foto's maken, zijn foto's zijn best mooi! Moet hij er natuurlijk wel zin in hebben en dat betwijfel ik... 
Deze heb ik zelfgemaakt! All Stars in een hoop bladeren kan ik van mijn to-photograph-lijstje afhalen (pling, er is weer een nieuwe post ontstaan: to-photography-list!)!  
 Het was best druk in ons "bos", maar we konden toch aardig ongestoord foto's maken! Dat scheelde; zo was mijn vader snel klaar en was hij net op tijd terug voor Feyenoord!
Shirt, Blazer, Short - H&M / Shoes - Converse / Necklace - vintage
Ik kan trouwens sinds vorige week zo ongeveer begraven worden in de panty's. Ik heb oude panty's van mijn moeder gehad en mijn oma heeft drie nieuwe panty's voor me gekocht, dus ik heb er genoeg! Ik ben er ook meer mee aan het experimenteren - zoals hier, met mijn spijkershorts. Ik heb mijn shorts van de zomer niet vaak gedragen, dus zo kun je ze nog even door dragen! Ik ben helemaal verliefd op het dragen van panty's en ga het ook zeker vaker doen!

Liefs, Moon♥

EDIT: wooooooow, dit is de edit wel waard. Ik keek net op mijn eigen blog en ik zag staan: 10000! En zonder punt is dat een héél lang getal. En het voelt goed, zo goed... Op naar de 200000!!!!

15 opmerkingen:

 1. Leuke outfit meid! X

  fshnattacks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit en mooie foto's xVeerle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die laatste foto waar je helemaal opstaat is leuk!

  xoxo
  Don't forget to enter my give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke outfit, ik hou van streepjes! :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 't is een erg mooie outfit vind ik! Gave All Stars ook :')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke outfit! die blazer is super leuk voor de herfst/winter :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow your blog is so cute, I really like what you're doing here! I love your taste and posts are interesting! Please check out my new post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit! die laatste foto is leuk!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De eennalaatste foto, die waar je wegloopt zegmaar, vind ik heel erg gaaf (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die foto dat je wegloopt is leuk,
  mooie benen heb jij zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt mooie foto's! Maar wat ben je dun zeg, of lijkt dat maar zo? Ik krijg er de kriebels van, haha. :) Bedankt voor je reactie op m'n blog, vond het erg leuk om te zien dat er zo snel na het online gaan van het artikel al een reactie op was. Lief van je!

  Liefs, Rosalinde

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx