Are you looking for something??

10.12.12

interview #2 | Danique kijkt terug op 2012

Het is december en dat betekent... mijn interviews! Het eerste interview had ik met Adriënne van Make it mine en nu is het de beurt aan Danique van Got your own style. Veel plezier!
Beschrijf je zelf
Een prettig gestoord,  creatief, zorgzaam, spontaan, altijd vrolijk, chaotisch en soms een beetje (te) druk meisje dat verslaafd is aan shoppen, eten en sieraden!

Wat zijn jouw beste eigenschappen?
Mijn beste vrienden noemen mij altijd heel lief ‘mevrouw Phil’, ik kan goed met mensen praten en met oplossingen komen, ik ben volgens anderen ook erg zorgzaam, mooi compliment toch (:

En jouw wat mindere?
Ik ben nogal (nou ja nogal,zeg maar gerust ontzettend!) chaotisch, ik raak snel dingen kwijt en ik ben ontzettend goed in het uitstellen van dingen …

Wat heb jij dit jaar bereikt?
Meer zelfvertrouwen! Ik heb dingen gedaan die ik een jaar geleden vast niet gedurfd en gedaan had en daar ben ik dus heel blij mee! Ik kan dus wel zeggen dat ik sinds dit jaar weer ‘durf’.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben trots op de dingen die ik heb gedaan waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen (zie vorige vraag), dat ik mijzelf nu durf te laten zien, eindelijk een blog heb gestart (en hem nog volhoud ook tot nu toe!) en ook niet heel onbelangrijk: dat ik mijn eindexamen heb gehaald dit jaar (:

Wat is het dieptepunt van het afgelopen jaar?
Jammer vind ik dat ik dit jaar zal afsluiten met minder mensen, ik ben dit jaar veel vriendschappen verloren, echte vriendschappen die verwaterden maar ook mensen waarvan ik dacht dat het echte vrienden waren maar die achter mijn rug om anders praten en die mij keihard lieten vallen, maar liever een paar echte vrienden dan heel veel fakevrienden!

Heb je iets gedaan waar je spijt van had, achteraf?
Niet echt, al had ik wel momenten waar ik achteraf bij dacht: dat kon wel beter, maar ik ben best tevreden!

Zijn er dingen die je had willen doen, maar dit jaar toch niet gedaan hebt?
Niet dat ik mij zo goed kan herinneren …

Wat is het leukste wat er dit jaar is gebeurd wat te maken heeft met je blog?
Dat ik überhaupt een blog ben gestart vind ik al hartstikke leuk! Ik ben nog maar net begonnen dus heel veel kan ik er ook nog niet over zeggen, maar dat je in contact komt met zoveel leuke mensen die dezelfde dingen leuk vinden is al hartstikke leuk! En ik hoop dat er nog veel deuren voor me open gaan!

Wat ga jij doen met Kerst?
Mijn kerst bestaat uit: cadeautjes, eten, kerstmuziek, gezelligheid, familie en shoppen! Wat we precies gaan doen met kerst weet ik nog niet maar dat het leuk word weet ik zeker!

Ga je vuurwerk afsteken met Oud & Nieuw?
Ik loop waarschijnlijk de hele dag heen en weer met rotjes, vuurpijlen en aanstekers; ik hou van vuurwerk!

Heb je nog een wens voor 2013?
Dat mijn blog (stiekem eventjes een beetje promoten haha) gotyourownstyle.wordpress heel erg succesvol word en dat ik het nog heel lang met veel plezier mag doen en dat ik nog meer zelfvertrouwen krijg en dingen mag doen die ik leuk vind!

Wat wens je alle bloggers toe?
Ten eerste natuurlijk : EEN GELUKKIG NIEUWJAAR! En dat  iedereen (ook de niet-bloggers natuurlijk) mooie kansen krijgt om zichzelf te laten zien, te laten zien wie die echt is en waar die goed in is, want daar heb ik echt heel veel aan gehad! En heel veel plezier, geluk, liefde en vriendschap in het nieuwe jaar.


Liefs, Manon

5 opmerkingen:

 1. waaah manon !
  het is zo'n leuk interview geworden,echt waar !
  ik vond het echt superleuk om het interview met je te doen (:
  en bedankt dat ik het interview met je mocht doen hihi,en heel veel succes jij met je musical !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk interview weer! liefs.

  Ik hou een winactie, doe je mee? (Groupon)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik ga haar blog een keertje bekijken.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx