Are you looking for something??

2.12.12

personal | Spannend...

Even een uitgebreid persoonlijk bericht. Misschien meer voor mezelf dan voor jullie, maar goed. Ik moet gewoon even alle spanning kwijt.
In week 50 is het namelijk zover: DE MUSICAL! Ik heb er heel veel zin in, maar nu het een beetje op schiet, is het toch wel spannend. Hoewel ik nergens spijt van heb, natuurlijk. Gelijk bij de eerste repetitie merkte ik al dat ik zoveel ga leren en ik heb inderdaad een hoop geleerd. Het was een hele bijzondere ervaring en tel daar de voorstellingen bij op en je hebt me zielsgelukkig, haha. Oké, min een een beetje plankenkoorts. However, ik heb er ontzettend veel zin in.
Bij de eerste repetitie kreeg ik te horen welke rollen ik had. Ik was enigszins teleurgesteld, want met mijn rollen had ik in totaal maar 1 zin te zeggen! Toch ben ik erachter gekomen dat je ook zónder tekst héél belangrijk bent in een scène. Simpel gezegd: zonder jou kunnen de meeste scènes (op dialogen na, natuurlijk) niet gespeeld worden! Uiteindelijk, door wat rolverschuivingen en een andere hoofdrolspeelster, heb ik twee andere rollen gekregen, waarvan één met meer tekst. Ik heb nu in totaal 5 rollen en moet me dus vaak omkleden en dergelijke. Maar ik ben er trots op. Ik ben trots op mijn rollen en trots op de hele musical. Hij word geweldig. Dus; woon je in de buurt, KOM GEZELLIG KIJKEN ;D

De musicalvoorstellingen zijn 12, 13 en 14 (respectievelijk woensdag, donderdag, vrijdag) december en vangen om 20.00 uur aan. Kaartjes kosten 3 euro (:

Mmmm, minder uitbreid en minder persoonlijk dan ik had gewild. Maar ik heb het zo druk en ik kon even niets meer verzinnen. Even een saaie praatpost, haha.

Ik ga zo trouwens weer naar school, musicalrepetitie van 11 tot 5. Het zijn lange dagen, maar wel hartstikke leuk en gezellig met iedereen. Het is een soort van familie geworden en het is zo jammer als we na de musical allemaal weer onze eigen weg gaan. Ik hoop dat ik veel van hen nog spreek daarna.

Liefs, Manon

Morgen (of overmorgen) komt trouwens waarschijnlijk de shoplog van zaterdag online, heb nog niet de gelegenheid gehad om foto's te maken van mijn geshopte kleding!!!

10 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat je in een musical gaat spelen! Dat is echt super tof om te doen. En maak je maar niet te druk over die plankenkoorts, zodra je op het podium staat is dat meteen verdwenen :). Heel veel plezier alvast X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt ontzettend druk, maar ook heel erg leuk! Veel plezier en toi-toi-toi! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onwijs leuk dat je in een musical meespeelt! Heel veel succes en natuurlijk veel plezier! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel heel HEEL VEEL SUCCES !
  zet hem op,en die plankenkoorts verdwijnt vanzelf wel als je merkt hoe leuk het is (:
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat leuk! veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel voor al je superlieve reacties de laatste tijd. Heel veel succes met de musical alvast en ik ben benieuwd naar je shoplog van morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt echt superleuk.(:Echt heel veel succes!
  Ik vind het trouwens geen saaie post, haha.
  Liefs,
  Bo

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx