Are you looking for something??

28.12.12

interview #5 | Celien kijkt terug op 2012

Ik kreeg last minute steeds meer interviewverzoekjes, dus uiteindelijk ben ik op 6 interviews uitgekomen, waar ik nog best blij mee ben! Adriënne van Make it mineDanique van Got your own styleLonneke van Fashionskills en  Sophia van Make it happen hebben hun interview al kunnen lezen en nu is het tijd voor Celien van Infinity of dreams!

Beschrijf je zelf
Een vrolijk, sociaal, zorgzaam, vrij positieve persoon die heel erg veel houdt van shoppen, muziek luisteren, met vriendinnetjes sleep-overs houden en natuurlijk bloggen!

Wat zijn jouw beste eigenschappen?
Het is heel moeilijk om een goede eigenschap te vertellen over mezelf ook al heb ik die wel.. maar mijn vriendinnen zeggen altijd dat ik een heel sociaal iemand ben, waar je heel goed mee kan praten en die er altijd zal zijn voor hun. Ze vinden me een lief en zorgzaam persoon. Love them!

En jouw wat mindere?
Ik ben nogal ongeduldig en heb nooit tijd voor iets.. en ik doe ook veel liever dingen die ik interessant vindt dan andere dingen te doen die echt nodig zijn.

Wat heb jij dit jaar bereikt?
Ik voel me sterker dan vorig jaar. Ik heb een heel moeilijke periode door gemaakt met vriendschappen die ‘fake’ waren.. maar mijn nieuwe beste vriendin in mijn nieuwe klas sinds september heeft me er door geholpen. I love her!

Waar ben je het meest trots op?
Dat ik een blog ben gestart en dat ik nu ook wel al eens ‘nee’ durf zeggen tegen mensen hoe graag ik ze ook mag.. nee is nee nu bij mij.

Wat is het dieptepunt van het afgelopen jaar?
Zoals ik al zei heb ik dus ‘fake’ vrienden gehad en ja op het einde van dit jaar zouden we normaal nu 5 jaar beste vriendinnen zijn.. Maar ja, mensen veranderen hé? Dat heb ik wel gemerkt in ieder geval.. Je moet echt opletten wie je echte vrienden zijn..

Heb je iets gedaan waar je spijt van had, achteraf?
Ja, ik heb iets gedaan waar ik nu spijt van heb.. Maar niet bijvoorbeeld dat ik iets slecht heb gedaan of zo hoor.. Ik heb gewoon mijn eerste kus aan de verkeerde jongen weggegeven.. Beetje dom, vind ik zelf.. 

Zijn er dingen die je had willen doen, maar dit jaar toch niet gedaan hebt?
Niet echt meteen dat ik weet.. J

Wat is het leukste wat er dit jaar is gebeurd wat te maken heeft met je blog?
Ik ben dit jaar een blog gestart! Nog niet zo heel lang hoor en er staan nog niet zoveel artikels op omdat ik nu midden in mijn examen zit in de maand december natuurlijk.

Wat ga jij doen met Kerst?
Ik ga gewoon gezellig thuis kerst vieren met mijn ouders en een beetje bloggen tussendoor! J En natuurlijk wat we niet mogen vergeten.. Cadeautjes! I love them en zeker als je niet weet wat er in zit.. J

Ga je vuurwerk afsteken met Oud & Nieuw?
Neen en eerlijk? Ik heb dat ook nog nooit gedaan in mijn hele leven.. Maar ik ga met oud & nieuw samen met mijn ouders en een vriendin van mij en haar ouders gaan eten bij een super lekker Grieks restaurant hier in België.. Misschien steken ze daar vuurwerk af? Let’s hope!

Heb je nog een wens voor 2013?
Dat mijn blog kan uitgroeien tot een super leuk blogje waar ik vertel over van alles en nog wat en dat ik er natuurlijk heel lieve commentaar op krijg! (mijn blog heet: infinityofdreams.wordpress.com)

Wat wens je alle bloggers toe?
Merry Christmas and a happy new year 2013! Hopelijk komen jullie dromen uit dat jaar en mag dat jaar beter worden dan 2012! Wat ik jullie nog wens: Veel geluk, liefde en vriendschap en durf te dromen! Ik wou dit jaar heel graag een blogje en nou ja.. Daar heb ik hem al! J Dus mensen volg je wensen en dromen!

Hebben jullie een leuke kerst gehad? Ik vertel er snel meer over!

Liefs, Manon


10 opmerkingen:

 1. Super leuk interview! Ik ga zeker haar blog bezoeken!

  Liefs Anne!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk interview, ik heb het idee over genomen met een terug blik op het jaar 2012 voor mij blog als je dat niet heel erg vind !

  Love, renee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk interview weer! Ik ga haar blog even bekijken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk interview weer, meten even een kijkje nemen op haar blog nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. alweer en leuk interview !
  ben ook benieuwd naar je eigen antwoorden (:
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Brb, dying. Ik lees net je überlieve mailtje ♥ Ik moet even die-hard mijn kamer opruimen (is echt nodig, haha) en douchen en dan ga ik terugschrijven, hoor! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke post! Echt geweldig!
  Superleuk interview!

  http://mentrend.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om je interviews te lezen! En nu even een kijkje nemen op haar blog. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super, bedankt allemaal om mijn site te bekijken & het was leuk om dit interview in te vullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx