Are you looking for something??

9.12.12

note | Musical

Lieve allemaal, 

Ik hou van bloggen en van jullie en van jullie reacties, maar op dit moment staat bloggen ongeveer helemaal onderaan mijn lijstje (samen met huiswerk). Deze week wordt een volkomen hectische week vol kostuums, schmink, zang, tekst, spel, licht, spullen... O, en dan ook nog school. Dus de komende week raak ik mijn computer niet aan en heb ik besloten niets te bloggen en niets te lezen van jullie (en nee, dat ga ik ook niet in de kerstvakantie inhalen, zo gek ben ik nou ook weer niet). Simpelweg omdat ik er de tijd niet voor heb. Natuurlijk horen jullie volgende week wel álles over de musical. 
Dus; wens me allemaal toi-toi-toi, deze week wordt een hel. Maar wel een hele leuke versie daarvan, want ik weet waar ik het voor doe (:

Heeel veeel liefs, Manon

9 opmerkingen:

 1. Ik ben deze week ook druk bezig met de musical. ;)
  Succes!
  Liefss.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel veel succes ermee, zo'n musical, echt niets voor mij XD Respect dat je zoiets doet, ik zou waarschijnlijk moeten overgeven op het podium ofzo... >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt allemaal leuk! succes, good luck :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes! Had je mijn mail wel ontvangen? Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik heb alleen nog geen tijd gehad hem te beantwoordeh en je interview te verwerken! Ga 't gelijk doen, sorry!

   Verwijderen
 5. Heel veel succes! Soms zijn er gewoon van die momenten/weken die zó ontzettend druk zijn en volgepland zitten... Grr! Heb er zelf nu ook last van, je kunt dan gewoon geen tijd stip vinden wanneer je even achter je computer kan kruipen om te bloggen... Tenminste, dat heb ik ;) Good luck nogmaals!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx