Are you looking for something??

2.5.13

fashion | ready for summer #1

Het leek me wel leuk om binnenkort in een aantal posts te laten zien dat ik klaar ben voor de zomer! In deze eerste editie: zomerschoenen. Het zijn er toch meer dan ik dacht c:

 Bovenstaande schoenen kocht ik bij de Scapino voor 10 euro!!! Ze zijn al wel een beetje vies, maar het is maat 41 en ze lopen HEERLIJK!
Deze lieve schoentjes kocht ik bij de H&M. Ik hou van ze♥♥ 
 Deze sandaaltjes zijn helaas nog niet gedragen... Hopelijk gebeurt dat snel wel! Ze komen trouwens van de Primark.
 Deze heb ik alweer best lang, ze zijn van de Van Haren. Ik draag ze niet heel erg vaak, maar op zich kunnen ze nog wel (:
 Mijn nieuwe All Stars. Op de foto links zie je al een bloedvlek... Jup, heb al een blaar opengelopen met deze schoentjes!
 Voor de schoolmusical mocht ik deze van iemand lenen en uiteindelijk hebben. Vind ze niet super, maar ik denk dat ik ze misschien wel aan ga doen!
 Dit zijn nou echte zitschoenen. Ze zijn net iets te klein. Althans, dat waren ze. Maar de wonderen (lees: ik pas maat 41) zijn de wereld echt nog niet uit, dus wie weet...
 Aaah, m'n Birkenstocks. Ze zien er niet uit, zijn lekker lomp, maar lopen fantastisch! Het zijn echt mijn wandelschoenen op vakantie!
En als laatste: mijn ouwe Allies van vorig jaar. Ze zien er niet meer uit (ga ze wassen na werkweek!), maar ze lopen geweldig!

Wat ik niet op de foto heb zijn plastic teenslippers, maar die ga ik nog voor 2,50 euro kopen bij de Hema (:

Ben jij wat betreft schoenen klaar voor de zomer?

Liefs, Manon

11 opmerkingen:

  1. Als je je All Stars wast lijken ze weer zo goed als nieuw - ik heb ervaring ;)
    Maar je hebt echt heel leuke schoenen! Jammer van die bloedvlek in je nieuwe all stars! Ik vind die slipertjes (sandaaltjes) van de Primark ook geweldig! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. All Stars wassen werkt heel goed! Ik vind je nieuwe All Stars ook echt heel gaaf!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel leuke schoenen! Ik vind die sandaaltjes met bloemen mooi. Ikzelf heb een paar allstars, twee paar sandaaltjes en vans voor de zomer, dus dat is wel okay. Ik heb eigenlijk alleen nog havaianas nodig, de vorige zijn te klein geworden. Maar die zijn zo'n beetje overal te verkrijgen, dus dat komt wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuke schoenen! Je hebt echt hele leuke allstars!
    Mijn schoenencollectie moet nodig eens uitgebreid worden haha.

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke schoenen ! en die sandaaltjes van de primark zijn echt cute !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke schoenen! :D I loooove All Stars! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt echt leuke (zomer) schoenen hoor! De sandaaltjes van de Primark vind ik zooooo gaaafff... volgens mij heb ik dat de vorige keer trouwens ook gezegd toen je ze 'liet zien' haha. :p En ik hou ook echt van All Stars, lopen heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuke schoenen allemaal! Die bloemen allstars zijn ontzettend leuk, echt per-fect voor de zomer als je 't mij vraagt. Jammer dat je er wel meteen last van blaren van kreeg, ik heb dat altijd met mijn teenslippers hahaa ;)
    Liefs, Fije

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Allstars in de was doe ik ook altijd! Maakt me niks uit wat de reclame zegt ( de reclame waarop ze duidelijk maken dat sneakers vies horen te zijn) bij mij gaan ze gewoon de wasmachine in!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke schoenen en leuk artikel! Ik vind je primark sandaaltjes echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx