Are you looking for something??

9.5.13

trend | The Lacest Fashion

Kant te truttig? Kant te romantisch? Kant alleen voor trouwjurken? Kant niets voor jou? Echt wel! Klik op read more voor  "The Lacest Fashion"!

(!!): deze post is al een jaar geleden verschenen of zo, maar toen kreeg ik maar één reactie (beginfase van blog, like dûh). Ik vind het alleen zó'n leuke post dat ik 'm nog een keer post, haha.
Begrijp me niet verkeerd, kant kán heel truttig zijn, óf heel romantisch én het zit vaak in trouwjurken. Het verschil zit 'm in de aankleding. Durf het.

Een Little Lace Dress met een stoer leren jack? Dat kan hoor. Geen probleem.
Een stoere jeans met een lief kanten topje? Graag zelfs.
Probeer eens te experimenteren met stijlen en kleuren.
Er zijn veel clichés over Kant. Zo zouden het alleen maar bloemetjes zijn. Echt niet! Kant betekent niet "doorschijnende top met bloemetjes"! Er zijn verschillende prints verkrijgbaar, maar het klopt wel dat de bloemetjes het meest populair zijn. Dus zijn die "blommen" niets voor jou, dan zoek je toch nog even verder?



Ook de celebs is deze steeds voortdurende trend niet ontgaan. Het meest gezien is The Little Lace Dress (een LBD, maar dan van kant of in een andere kleur, natuurlijk). 
Kate Middleton draagt een zwarte Lace Dress, met lange mouwen en een mooie hals. Beetje een tikkeltje te klassiek voor ons als hippe fashionista's, maar ze is dan ook wel een Koninklijk Lid en die kan natuurlijk niet in opgekropte kanten topjes verschijnen, hè?
Zie Kelly Osbourne rocken in haar Purlpe Dress! Oké, toegeven: ze kijkt niet bepaald alsof ze rockt, maar haar outfit is cool. Haar outfit matcht goed. Beetje jammer van dat haar, Kelly...
Links zie je Emma Watson. Die jurk staat haar goehoed (maar wat staat haar nu niet?). Daarnaast staat Kate Bosworth in een colored lace dress. Een goed voorbeeld van een niet-romantisch kanten jurkje. Leuk voor het EK (: Helemaal rechts zie je Kristen Stewart in een one-shoulder dress. Tikje simpel, maar I like!


We have a big fan! Taylor Swift adore lace! Of het nu wit of zwart is, Taylor zul je vaak zien in kant! Ze gaat vaak voor classic flower lace, maar ze is niet bang voor variatie! De zangeres draagt op bovenstaande foto een beetje... aparte jurk, met verschillende stofjes. De mouwen en een deel van de hals zijn van kant met een apart bloemetjespatroon en een deel van de rok en het bovenlijfje van gehaakte bloemetje. Check vooral ook haar haar! I love it!
Een klassieker: een witte knielengte (dat draagt Taylor eigenlijk altijd) jurk, met lace all over. Ze maakt het af met een dun riempje in haar taille, haar prachtige, licht krullende haar en roze/rode lippenstift! 
Ze kiest voor zwart deze keer. De jurk zit vol pailletjes en de bovenkant is van prachtig kant, met een ingewikkeld patroon. Haar haar zit geweldig (wou dat ik haar haar had...) en ze kiest this time voor een wat lichtere kleur lippenstift.

Zelf heb ik ook twee kanten tops in mijn kast en een kanten jurkje. Hebben jullie kant in jullie garderobe? En wat vind je van deze trend?

Liefs, Moon

Alle foto's zijn van bronnen. Deze heb ik niet zelfgemaakt (nee dûh, ik heb Taylor Swift helaas nog nooit in het echt gezien, om nog maar te zwijgen van Kate Middleton en Emma Watson...).

8 opmerkingen:

  1. je schrijft echt leuk !
    en ik heb ook een kanten top en heus niet met bloemetjes maar met sterren,bedankt primark !
    leuk stuk !
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. OMG mijn 'oude' ik haha !
      nu ik mijn reactie terug lees denk ik :
      erg vervelend al die hoofdletters haha :')
      maar WOW dat dit alweer zolang is geleden !
      time flies when you have blog fun :D

      Verwijderen
  2. Leuke post! Kant is mooi, ik heb een topje en een rokje van kant. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb gisteren nog iets met kant gekocht :) Ik houd echt van kant! Je kunt het op veel verschillende manieren combineren, dus ook erg handig vind ik.
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb niks van kant, maar vind het wel erg mooi! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb een zwart kante gala jurk, maar ik vind hier die witte korte jurkjes ook ongelofelijk leuk of een kante broekje. Maar ik ben een schijterd dus ik zou het waarschijnlijk nooit aantrekken.
    Ik zie ook wel eens spijkershortjes met daarover dat grove kant, vind ik ook erg mooi!
    Liefs, Jasmijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk! Ik hou echt van kant! Er hangt dan ook heel wat in mijn kast van kanten topjes. Ik combineer het graag met jeans, geeft een stoerder effect, maar niet zo erg als zwart:)

    Liefs,
    Marlies
    www.goldenmirrorsandpinkbows.be

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx