Are you looking for something??

8.7.12

music | Top 5 van dit moment

Er zijn nummers die je, elke keer dat je spotify of je iPod aanzet, draait. Zulke nummers passen goed in je top 5. Dit is de mijne
1. City of Blinding Lights | U2
Ik heb altijd zo'n heerlijk zomergevoel bij dit liedje. Vroeger draaiden we deze namelijk áltijd in de auto op vakantie. En aangezien je dan geen radio hebt én maar twee cd's, kun je wel een voorstelling maken dat ik dan altijd aan vakantie moet denken bij dit liedje.
2. Princess of China (acoustic)| Coldplay & Rihanna
Een goed liedje maken is één, maar als het geweldig, dan niet geweldiger klinkt in de akoestische versie, dan heb je een topliedje! Het is Coldplay en Rihanna gelukt, voor mij tenminste, want ik vind deze versie zó veel beter dan de originele!

3.Little Numbers | Boy
Dit leuke (vrouwelijke) duo komt uit Zwitserland en maken fijne liedjes. Dit is echt een liedje voor tijdens het lezen van een boek of op het strand. Maar ook hier kan ik op dansen hoor, wees maar niet bang. Je word hier zo vrolijk van!

4. Survival | Muse
Het officiële Olympische Spelen-lied. Die mocht dus niet ontbreken in mijn lijstje. En jeetje, wat een lekker liedje! Het begint rustig met piano, maar al snel komen er drums en snerpende gitaren aan de pas. Past perfect in mijn rare muzieksmaak van allerlei stijlen. 


5. Get free | Major Lazer
Oh, wat een heerlijk liedje is dit toch! En wat anders dan U2, mijn muzieksmaak zwenkt echt álle kanten op, ik weet het. Je kunt echt alles met dit nummer: rustig een boek lezen, lekker dansen (dat doe ik tenminste, maar ik kan bijna op elk liedje dansen), meezingen... Fantastisch!

2 opmerkingen:

  1. Hmmm, jammer dat je Princess of China er bij hebt gezegd. Klinkt raar, als officieel Coldplay-addict, maar ik vind de nieuwe cd echt prut. Coldplay is z'n oude style kwijt, en juist daarop ben ik zo verliefd. Verder; let's love U2 together.

    Liefs, May

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zitten leuke liedjes tussen ja!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx