Are you looking for something??

8.7.13

new in + personal | eindelijk zon

Buongiorno!

Zaterdag ging ik met paps, mams en Kas naar Gouda. Kas kreeg een nieuwe zonnebril-op-sterkte (en uiteindelijk ook een nieuwe gewone bril!) en we zouden nieuwe schoolspullen gaan kopen bij de HEMA. We hadden namelijk kortingsbonnen en daarbij vind ik schoolspullen kopen altijd een heerlijk iets. Daar kan ik echt nú al van genieten, terwijl ik niet eens officieel vakantie heb!
Zondag gingen we BBQ'en bij mijn opa en oma. Het was heel gezellig en lekker, maar ik zat wel een beetje vol. Nou hopen dat het weer even aanhoudt! Hieronder zie je foto's van mijn nieuwe schoolspullen en van de barbecue. 

Etui - 2,95 / Agenda - 6,95 / Notitieboekje - 3,50 (prijzen kunnen afwijken, ik doe dit uit mijn hoofd ;P)
 Ik heb iets met etuis. Het lijkt alsof ik niet langer dan een jaar met een etui kan doen. Ze zijn echt heel smerig of passen gewoon niet bij mijn nieuwe schoolspullen. Dit etui kostte nog geen 3 euro, dus ik mocht 'm zonder problemen meenemen! De agenda heb ik al een aantal keren voorbij zien komen op blogs, maar ik vond 'm al een tijdje leuk. Hij is oranje, maar niet "lelijk" oranje. Ik heb al mijn schoolspullen aanpast aan deze agenda. Ik hoefde dit jaar geen agenda meer met heel veel poespas. Deze agenda is gewoon simpel, voor nog geen 7 euro en ik ga foto's uitprinten die ik er in ga plakken. Dat is veel leuker!
Etiketten - 1,50 per stuk / 2 stuks washi tape - 2,60 / Stempelset - 2,95 / Kaftpapier - ?
Eindelijk heb ik ook washi tape! Ik ga mijn schoolboeken ermee versieren. Verder heb ik nog leuke stempels, geweldig zijn ze! Mijn kaftpapier heb ik ook aanpast aan de kleuren van de rest van mijn schoolspullen. Verder heb ik ook nog een hele berg schriften en zo, maar dat leek me niet zo interessant om te fotograferen, haha.
Mijn agenda is al een beetje gepimpt!
 
 Zondagmiddag besloot ik eventjes in het gras bij mijn oma te gaan liggen en foto's te maken. Ik ging wat klooien met ISO, diafragma en sluitertijd, maar vind het toch nog lastig, zeker met zoveel zon... Uiteindelijk heb ik de meeste foto's gemaakt met de automatische functie. 
Haha, "stilleven". De flaphoed heb ik vrijdag met May in de stad gekocht. Hij was 5 euro bij de Xenos, maar nu nog maar 3,75!! Ik kan er goed bijlopen in Italië!!! 
 De aardbeienplant doet het goed!
 Mijn oma maakt als voorafje altijd meloen met rauwe ham. Nou had ik hier een recept gevonden voor meloensoep met basilicum. En het was echt heel erg lekker! Volgende keer alleen de ham in reepjes snijden, nu was het onmogelijk te eten (: 

  
Onafscheidelijk duo... 
Het was te verwachten.... Papa gooit een stuk gemarineerde kip op mijn bord en ja hoor, de spetters vliegen op mijn witte jurkje... Nu snel biotex kopen en 'm even lekker laten weken...

Mijn weekend was dus heel geslaagd. Het vakantiegevoel sluipt er langzaam in. Straks boeken inleveren en vanavond een feestje van een klasgenootje. Druk programma, ik ga tussendoor wel even niets doen!!

xxx

11 opmerkingen:

  1. Aah leuk allemaal! Oh dat is echt balen van je jurkje. Is het er nog uitgekomen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supertoffe schoolspulletjes! Toen ik dat van je etui las dacht ik echt, aah dat heb ik ook altijd, haha! En dat recept met de ham ziet er best lekker uit, jummie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel en mooie foto's! Heb je misschien zin om mee te doen aan mijn winactie, je kunt nu een supergave curling wand winnen! Liefs, Anne

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke post! Leuke schoolspulletjes heb je gekocht, en wat zien de shakes er lekker uit :) Succes met die vlek ;)
    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je agenda vind ik zoooo leuk ja! En wel balen van je jurkje.. Is het er nog goed uit gekomen trouwens?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een ge-wel-dige schoolspullen heb je gekocht. Wauw! :) Ik wil ook een aardbeienplant, want aardbeien zijn zó lekker! Waar ga je op vakantie in Italië? Alvast veel plezier!

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke spulletjes heb je gekocht. Op mijn oude school werd je verplicht om de agenda van school te gebruiken dus ik ben net een beetje té enthousiast om voor het eerst in m'n leven een mooie agenda te hebben. :P

    Als de vlekken echt niet uit je jurkje gaan kan je het nog steeds een stuk korter maken en een shirtje van maken. ^^ (Ik ben een vlekkenkampioen, dus daar heb ik ervaring mee)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke schoolspullen, die rolletjes tape en stempels heb ik ook gekocht. Ik vond ze zo leuk! En leuk dat vakantiedagboek, ik hou er zelf ook altijd een bij als ik op vakantie ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel leuk artikel en zo te zien ben je helemaal school-proof!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je maakt erg leuke foto's ! :)
    vind het altijd weer leuk om even op jou blog te neuzen, en wat gaaf dat je al twee boeken hebt uitgebracht heel veel respect ik wil het ook gaan doen.. als je tips wilt geven via mijn gmail account : rachelkromdijk@gmail.com heel graag... ik heb al een heel verhaal in word. Maar wat kan je er dan mee doen bijvoorbeeld!?

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx