Are you looking for something??

20.6.12

outfit | Three little birds

Aaahh! Wat is het toch vreselijk weer! Waar blijft die zomer? Hij lijkt nog mijlen, mijlen, mijlen ver weg, terwijl het 21 juni al moet gebeuren! Zijn biologische klok móét wel van slag zijn...
Omdat het weer zo ongelooflijk verschrikkelijk vreselijk is, dacht ik: ik zorg zelf voor dat heerlijke zomergevoel door gewoon supervrolijke kleren aan te trekken! Daarom mijn blauwe broek en het vogeltjesshirt met waterval. Toen ik een titel moest verzinnen, zat ineens het liedje van Bob Marley in mijn hoofd, die nog best toepasselijk is ook.


De broek is eigenlijk iets te kort. "Maakt niet uit," zegt mijn moeder, "In de zomer kan je de pijpen omslaan." Als die zomer ooit nog komt, ja! Nou ja, het is voor mij echt heel moeilijk om lange broeken te vinden. Vaak zijn ze te kort als het geen lengtematen zijn. Deze was ook niet in lengtematen en hij is dus ook niet echt heel erg lang, maar wat boeit het ook? Nou, eigenlijk wel wat, maar het moet maar.
Ik houd echt van mijn vogeltjesshirt, hij heeft zo'n leuke watervalkraag, en hij staat gewoon fabulous, al zeg ik het zelf!
Deze foto heb ik al eens eerder gemaakt.
Hier was mijn haar nog een stuk korter!
Hoewel de trend "colored jeans" al heel lang bestaat, blijft hij maar voortduren! En ik doe gezellig mee met mijn knalblauwe jeans (: (en ik heb ook een mintgroene; coming soon!). Mijn moeder vind dat ik eens wat wijdere broeken moet kopen (chino's of zo), maar ik vind skinny's gewoon superlekker zitten! Hoewel, deze zit eerlijk gezegd wel héél strak, hoor...


Broek - New Play/ Shirt - H&M/ Blazer - H&M/ Belt - ?

Can you see three little birds?? ;D



Liefs, Moon

PS. Binnenkort een post waarin ik dit vogeltjesshirt op verschillende manier combineer!!

7 opmerkingen:

  1. Leuk shirtje!

    xo http://acid-waterfalls.blogspot.nl
    btw, je tekst loopt niet helemaal goed aan de rechterkant!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! Vooral dat shirtje is erg gaaf:)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat shirtje vind ik heel erg gaaf! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt een heel erg leuk shirtje! Ik had hem ook gezien bij H&M! Leuke blog heb je!

    http://www.bybrechtje.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx