Are you looking for something??

6.10.12

new in | ieniemienie shoplog (cadeautjes voor mezelf)

Vrijdagmiddag ben ik uit school even naar ons winkelcentrum gegaan, samen met May! Het was heel gezellig, maar helaas kon ik niet zo lang, want ik heb zo mijn verplichtingen op vrijdagmiddag (gitaarles, geen vervelende verplichting hoor). Dus we konden maar even, maar voor "even", ben ik flink geslaagd! Ik heb een nieuwe mascara (nodig), een nieuwe nagellak (van Herôme!) en een leuke nieuwe ketting. Die laatste twee zijn cadeautjes aan mezelf, want ik ben ervan overtuigd dat je die soms nodig hebt. Met of zonder reden, jezelf af en toe verwennen met iets kleins is zeker niet onnodig! 
Yeah, eindelijk heb ik een keer een soort van die lichtbolletjes op de achtergrond (iemand, hoe heten die ook alweer??)
Links: €12,99
Rechts: €11,49 (volgens mij, heb geen bonnetje gekregen...)
 Eigenlijk koop ik bijna nooit make-up. En als ik make-up koop is het altijd: mascara, oogschaduw, oogpotlood, lipstick of nagellak. Zo ook deze keer. Twee keer een mascara. Het was namelijk een 1+1 gratis-actie op alle Rimmel mascara. Ik dacht nog: zal ik er gewoon één nemen? Maar May zei het volgende: 'Voor dezelfde prijs kun je twee mascara's krijgen, gewoon doen dus.' En she was totally right, of course.
Links: Glam'eyes day 2 Night mascara with 2-in-1 magic cap (wat een namen verzinnen ze toch ook). Deze mascara heeft twee borsteltjes: een voor volume en een voor lengte. Omdat ik dit wel eens op een reclame had gezien, wilde ik graag weten of hij werkte en ik had toch 1+1 gratis, dus waarom ook niet? Binnenkort een review, natuurlijk!
Rechts: Scandaleyes Show Off. Deze mascara ga ik waarschijnlijk nog even bewaren, misschien zelfs voor een give-away-pakketje, moewhahaha. Maar dan moet ik nog wat meer hebben, dus het is nog even afwachten. Ik wil héél graag een winactie houden, maar dan moet ik wel geld en spullen hebben. Maar ja, deze was toch een soort van gratis, dus eigenlijk heb ik er geen geld aan uitgegeven, haha. 
Afgeprijsd naar 5 euro!
Dit is de nagellak van W.I.C. by Herôme! Mijn eerste van dit merk! Ik heb ze al heel vaak gezien, maar de prijs (uit mijn hoofd rond de 7 euro) hield me tegen. Nu was hij nog maar 5 (oké, nog steeds best duur, maar in ieder geval minder duur en ik had nog wat over van mijn cadeaubon, dus hij kostte me uiteindelijk nog maar 3)!! Ik heb 'm natuurlijk gelijk uitgeprobeerd, maar een "officiële" swatch zien jullie binnenkort op mijn blog! Jullie kunnen wel merken wie er in de "nagellakgolf" zit. Juist, it's meeee! 
Maar je zult zien dat mijn nagellakbuien snel weer over zijn hoor. Dat gaat nu eenmaal met vlagen bij mij...
Hema - €6,95
En dan nog mijn lovely nieuwe ketting! Dit was het echte echte cadeautje aan mezelf! Ik ben namelijk helemaal verzót op kettingen, vooral als het gewoon een kettinkje (voorkeur voor langere) is met een leuk, apart, bijzonder hangertje eraan. Zo heb ik al een zilveren peer en sleutel en een gouden potlood en nu dus ook een boom. En misschien zien jullie die niet, maar er zit een vogeltje in en in de takken zelf twee eekhoorntjes! Helaas zijn de foto's 's avonds gemaakt, dus dat kun je niet duidelijk zien... Ook vond ik nog een cadeaukaart van de Hema in mijn portemonnee en geen idee hoeveel erop stond, maar dat was dus nog €1,10! Das mooi meegenomen!
Bij de Hema hebben ze trouwens gewéldige sieraden, je moet echt eens een kijkje nemen! Ook heb ik leuke muts, handschoenen en sjaal gezien, donkergroen. Staat vast super bij mijn zwarte jas!
Dus voor de lezers onder jullie die nog geen cadeautje voor me weten (hihi): lees hierboven - een apart hangertje dus. Op mijn wishlist: een boekje, een nerdy bril, een camera, de Eiffeltoren, een kop en schotel, enzovoort, heb geen voorkeur voor zilver of goud, ik vind het allebei leuk (: 
Zeeman - €1,49 (psychologische prijsbepaling is dat, hè, mijn opa zou zeggen: 'Das gewoon €1,50')
´s Avonds ging ik nog met mijn vader naar de Kruidvat en ik moest ook nog even naar de Zeeman, want ik had oordopjes nodig en ik had gehoord dat je daar hele goedkope had. Voor €1,49, want zo duur waren ze, kun je nog eens kwijtraken! Niet mijn Apple-oordopjes van 11 euro (ja, die ben ik dus kwijt...)!! Het moeten dus kauwgompjes voorstellen. Ach, het idee is leuk en ze zijn lichtroze, dus wat wil ik nog meer. Als ze kapot/kwijt zijn, haal ik gewoon weer nieuwe, voor 1,49 euro (:

Dit was mijn ieniemienie shoplog, hope you have enjoyed (: Ik heb in ons winkelcentrum in ieder geval weer genoeg inspiratie opgedaan en ik heb weer "stof" voor twee nieuwe posts, of drie zelfs: kettinginspiratie (met WeHeartIt, natuurlijk), een mascarareview en een W.I.C.-swatch. Joepie, I'm happy!

Liefs, Manon 

12 opmerkingen:

  1. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke spulletjes allemaal, de mascara lijkt me zo fijn!
    En die oordopjes: die zien er leuk uit! Ik wist niet eens dat ze die daar verkopen, haha! Wel heel leuk en handig, want ik moet nog nieuwe oordopjes kopen.. So: bedankt voor de tip :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke spulletjes heb je gekocht!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke shoplog! die ketting is erg leuk :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele leuke shoplog! Is ook gewoon leuk om soms een cadeautje voor jezelf te kopen, toch? Ik ben er benieuwd naar je reviews over de nagellak en mascara's (als je die gaat doen)... :) Fijn weekend!

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. je ketting is zo mooi! Vooral hoe je hem in de eerste foto hebt gefotografeerd! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke dingen heb je gekocht, vooral je ketting ^-^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. die ketting is echt prachtig! ^^ Al draag ik heb zelf een berg kettingen, vraag me niet waarom, ik draag toch altijd hetzelfde :P x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ah die ketting is geweldig! Ik kijk eigenlijk nooit bij de Hema voor kettingen maar als ik weer in Nederland ben ga ik dat zeker doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. leeeuk!
    echt een mooie ketitng, en een cadeautje aan jezelf op zijn tijd kan idd geen kwaad :)
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx