Are you looking for something??

31.5.13

fashion | 4 outfits die ik op vakantie zou dragen

Ja, daar ben ik weer. Ik heb echt een recordtijd NIET geblogd en voor mijn doen nóg langer met geen vinger mijn computer aangeraakt! Oké, wel Flow gespeeld op de tablet, maar mijn laptop is meer dan drie dagen uitgebleven. En ik moet toegeven dat ik het niet gemist heb! Ik ben namelijk gewoon op de hoogte gebleven met klasgenoten door Whatsapp en heb vrolijk doorgeschreven op mijn mobiel. 
Ik heb net even in een halfuurtje foto's geschoten voor twee posts. Die andere kunnen jullie in ieder geval aankomende week verwachten. Verder heb ik nog wat kleine ideetjes in mijn hoofd. Maar dat is JUIST het hele probleem. Ik heb zovéél aan mijn hoofd momenteel. Binnenkort ga ik naar een basisschool waar een jongen op zit die de zoon is van vrienden van ons (volg je 't nog?), om te vertellen over mijn boeken. Die jongen heeft ook een boekbespreking over mijn boek gehouden (hij had een goed, 'omdat hij zoveel over de schrijfster wist te vertellen'. En wát heb jij dan wel niet verteld, zou ik willen weten?) en die kinderen zijn nu dus hartstikke nieuwsgierig. Ik ga dus vertellen over mijn boeken, het schrijven en waarschijnlijk ga ik ook tips geven voor aanstormende talenten. Daar zit mijn hoofd dus ook vol mee. 
En overal door al die kamertjes met gedachten en ideeën en inspiratie zweven stukjes lesstof van 10 vakken. De komende weken worden nóg drukker, met verslagen die op het laatste nippertje ingeleverd moeten worden (leraren kunnen níét plannen, NIET), ongelooflijk veel toetsen en als klap op de vuurpijl een 7 volle dagen durende proefwerkweek. Ik zal net als volgend jaar boven aan mijn blog een lijstje bijhouden met cijfers. Maar het is nog niet zover. Eerst moet ik nog... drie weken zien te overleven. Officieus geen toetsweken, maar zo voelt het wel. Even keihard aan de bak dus.
Maar vandaag is het vrijdag en op vrijdag doe ik niets dat met school te maken heeft (volgens mijn planner wel, maar mijn planners zijn altijd net iets té optimistisch), en heb ik net dus even foto's gemaakt voor een posts! Aangezien het weer best wel tegenvalt (een jongen uit mijn klas had vandaag uit pure wanhoop een trui aan, hij wist het gewoon niet meer en ik ben het helemaal met 'm eens), dacht ik: goh, laat ik eens zomeroutfits samenstellen! Ach ja, misschien worden sommigen daar nóg ongelukkiger van (door de gedachte dat je die zomeroutfits NIET aankan...), maar ik vind ze wel leuk om te maken! Hier komen ze:


Ik ga deze zomer naar Italië (first time!) en naar Zwitserland en verwacht dus bergen zon en lekker weer. Daarom neem ik zoveel mogelijk korte dingen mee. Jurkjes, shorts, hemdjes en lekker makkelijke sneakertjes. 
Outfit 1: Short - Primark / Top - H&M / Shoes - Scapino / Bag - vintage
 Outfit 1 is een prima voorbeeld daarvan en perfect voor een dagje stadje bezoeken. Lekker lichte kleuren, ik houd ervan!
 Ik heb nog niet zo heel veel zomerjurkjes (3), maar wil er nog twee aanschaffen. Eén zwarte/donkergrijze met hoge hals en lage armsgaten en één dipdye-jurk van wit naar helderblauw. Beide van de H&M!
Outfit 2: Denim - New Look / Dress - H&M / Shoes - H&M
 Deze outfit is zo schattig, maar toch iets stoerder door het denimjacket. En weer met wit; dat is echt mijn kleur (:
 Mijn nieuwe All Stars zijn moeilijker te combineren dan ik dacht, maar ik denk dat dit een geslaagde combinatie is. Deze week verschijnt er een artikel over mijn nieuwe All Stars, met daarin kledingstukken die ik ermee kan combineren. 
Outfit 3: Short - H&M / Top - H&M / Shoes - All Stars / Bag - Vintage
 Deze outfit vind ik echt ontzettend leuk en kan prima voor een dagje cultuur opsnuiven of gewoon lekker shoppen. 
 Mijn enkelbroek heb ik echt nog NIET vaak aan kunnen doen. Gewoon omdat het het weer er niet voor was. Jammer...
Outfit 4: Pants - H&M / Top - Primark / Shoes - Primark
 Outfit 4 is iets minder zomers, maar wel fijne pastekleurtjes. Beide kledingstukken heb ik nog niet vaak aan kunnen doen, 

Ik ben nog niet zo goed in zulke "outfitfoto's" maken, maar ik ga proberen het volgende keer beter te doen en gauw eens een "gewone" outfitpost te maken! Helaas is er nergens in huis een goed verlichte plek en kan ik mijn moeder maar zelden overhalen...

Wat is jouw favoriet; 1, 2, 3 of 4?

Ik heb de laatste week (weken) ook niet of sporadisch gereageerd op jullie blogs, terwijl ik bij sommige áltijd een reactie achterlaat. Dit moet opgevallen zijn en ik wil er mijn excuses voor aanbieden. Ik ga proberen zo snel mogelijk weer een hoop te lezen, maar ik ga niets teruglezen. Sorry, daar heb ik gewoon de tijd niet voor. Ik wens iedereen veel succes en een fijn weekend. Ik ga m'n Nederlands boek lezen (over twee weken boekverslag...) en dan lekker naar bed. 

Liefs, Manon

13 opmerkingen:

  1. Super leuke outfits allemaal!
    Wat leuk dat je aan die kinderen gaat vertellen over je boek! Zoiets vond ik altijd super leuk, als er iemand anders langskwam op de basisschool :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aaaaah wat een leuke outfitjes <3
    ik vind de laatste tof !
    ik zou ze zelf niet zo snel aandoen maar bij jou passen ze !
    and you lucky bastard !!!!
    gewoon naar italie én zwitserland,ik ben nog nooit verder geweest dan rotterdam :') / :(
    en OH EM GIE gewoon iemand die een freaking boekbespreking over JOUW boek doet !!!! hoe cool is da !? oke maar heel veel succes daar op school <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De 2e outfit vind ik echt heel erg leuk, mooi :D En wat gaaf een boekbespreking van die jongen over jouw boek, bijzonder!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nummer 3. Definitely! :D Tot zo xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldige outfits! En aaaaah, zo cool dat je op die school gaat vertellen over die boeken. Veel plezier! :D ♥

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt heel gaaf gecombineerd! Wat een gave all stars ook heb ze nog nooit gezien

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. die 3de outfit vind ik zo leuk! En dat denim heb ik ook :)
    liefs, fije

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Outfit 3 is mijn favoriet! Super leuke outfits! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow, ik vind ze allemaal evenleuk! Echt ontzettend mooi gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, ik vind 1,2 & 3 echt super leuk! Is dat jurkje van de H&M van de collectie van dit jaar?
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, dat jurkje van outfit 2 is van de collectie van vorig jaar (:
      x

      Verwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx