Are you looking for something??

6.5.12

Hoi allemaal

Hoi allemaal,


Ik ben Manon en ben veertien-en-een-half jaar (serieus, dat halve jaar is héél belangrijk…) oud.
Jeetje, wat heb ik lang moeten zeuren voor ik Twitter ‘zou mogen’ (en dan zelfs nog onder streng toezicht), maar toen realiseerde ik me dat al mijn berichtjes en verhalen nevernooit in 140 tekens zullen passen.
En daarbij, een blog kreeg ik er op de een of andere manier zo door bij mijn ouders!
Oké, laat ik eens iets over mezelf vertellen (wel zo fijn als je een beetje weet wie ik ben, toch?). Ik zit in de derde van het Gymnasium, een geweldige en (te) gekke klas (een klas naar mijn hart, dus). We zijn met z’n negentienen, een klein clubbie, maar we “passen” wel allemaal bij elkaar, dat wil zeggen: we zijn gewoon allemaal knettergek. Mijn grootste passies zijn schrijven (ik heb een boek uitgegeven en ben bezig met deel twee, plus 1001 andere komt-nooit-een-eind-aan verhalen) en mode (geloof me, dat is echt een gróte passie). Ik mag nu bijvoorbeeld geen shirtjes meer kopen van mijn moeder, omdat ‘heb jij wel eens in je kast gekeken, dame?’. Ik moet mijn geld nuttig besteden, aan korte broeken en zo, die ineens allemaal te klein zijn (boehoehoe L). Maar het is bijna ondraaglijk om door Rotterdam te lopen (gister nog, samen met paps, die in tegenstelling tot mijn moeder wél van winkelen houdt – al moet gezegd zijn dat het steeds beter gaat met haar shopvrees) en tientallen leuke shirtjes te zien en ze NIET te mogen kopen. Een nachtmerrie.
Gelukkig kan ik me concentreren op mijn zoektocht naar hét perfecte jurkje, vóór de zomer. De missie is nog niet voltooid, dus voorlopig kan ik daar al mijn “passie” en frustratie in stoppen.
Ik ben perfectionistisch, serieus maar geen nerd of “nerdin” zoals mijn broertje Kas me noemt, rustig maar kan ook behoorlijk kletsen in bijzijn van vriendinnen/vrienden, een droge grappenmaker, een boekenworm eerste klas en shopping addicted (hoe kan het ook anders? J). Zo weet je dat ook weer, toch? 
My Best Friend is May/Maaike, degene die in week 20 haar eerst column op mijn blog zal schrijven (hint, Maaik). Zij is degene waarmee je kunt lachen, huilen en kletsen. 
Deze blog ga ik gebruiken voor outfitposts (mama wil foto’s maken J), shoplogs (ik vrees heel veel), columns en zelfgemaakte foto’s (ik hou van fotograferen, maar heb een megaslechte camera L). Maar dat wordt gewoon even afwachten.
Van twee blogs word ik in ieder geval lid: Oh My Owl van Annemieke en A Fashion Way Of Life van Janine. Deze blogs stonden voor ik dit had al bij mijn internetfavorieten en ze zijn superleuk en inspiratievol!!

Nou, dit was het wel, denk ik. Jullie horen snel van mij!
Ik hoop dat ik leuke reacties krijg, maar ik sta ook open voor tips en/of verbeteringen!

Liefs, Manon.

PS. Las dit in de Glamour: "Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening." Een van Coco Chanels uitspraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx