Are you looking for something??

11.5.12

trend | happy boho!

Een geliefde trend op fashiongebied: de boholook. In Amerika vaak te zien tijdens een festival (laatst nog bij Coachella, hét festival waar je elke een beetje celeb kunt spotten), maar doet het ook prima op school of op vakantie! Maxirokken, veel suède en leer, een bombastische collage van kleuren, bloemetjesprints all over... Peace, men!

 En geloof me, deze stijl hoeft echt niet suf te zijn! Als je het maar goed combineert (en dat geldt natuurlijk voor alles!). Een goed stijlgevoel is dus wel nodig, maar een beetje fashionista weet zich wel te redden! Probeer niet teveel prints in een te combineren en zorg altijd voor een of meer items die het geheel of stoer of schattig maken. Denk hierbij aan een haarband, stoere laarsjes of lieve sandaaltjes, een goeie ouwe backpack met aztekenprint (ook zo'n trend, die je overigens goed kunt combineren met de boholook!), bedenk het zelf!
Nog steeds niet overtuigd? Misschien kunnen de celebs je overhalen om voor deze look te kiezen. Hier een paar foto's:
 Vanessa Hudgens laat zich van haar bohokant zien op Coachella 2012. Stoer door de laarsjes, cute door de flaphoed. Zij begrijpt het!
Sienna Miller draagt een boho cropped shirt, super afgestyled  met de jeans, het tasje en de sandaaltjes. I like it. De riem is ook geweldig!

Whitney Port heeft een hip aztekenprint-topje aan with awesome sunglasses!

Het kan dus op een hoop manieren. Kijk eens rond bij verschillende winkels en probeer jouw boho-outfit te scoren. Met zo'n look ben je klaar voor de zomer! Succes!

Liefs, Moon.

de foto´s in deze post zijn niet van mezelf, maar van internet.

1 opmerking:

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx