Are you looking for something??

29.10.12

photos + report + new in | B'day!

Gisteren was ik jarig! En het was een súperdag! Ik ben heerlijk verwend en het was supergezellig met mijn vriendinnen en familie! In deze post foto´s, cadeautjes en een mini-verslagje!
Ja, dat was ik; Queen of the Day ;D

's Ochtends werd ik vroeg wakker, om 6 uur, maar in wintertijd 7 uur, dus dan valt het wel weer mee, haha... Half acht kwamen mijn ouders en broertje met de cadeautjes. 
Ik kreeg van hen de volgende cadeaus: 
De camera had ik al, maar het statief heb ik gekregen! Het is "deelcadeau" met mijn vader, maar wie denk JIJ dat er meer achter een camera zit? Juist, ik! Hij is van Hama en ik heb 'm al gebruikt; hij is heel fijn.
Deze cd wilde ik eigenlijk al heel lang; hij is figuurlijk al grijsgedraaid op Spotify, maar sinds ik weer van de cd's ben, kon hij natuurlijk niet ontbreken in mijn cd-collectie. EINDELIJK, heb ik een cd van Racoon, mijn grote Nederlandse muziekhelden ;D Hij is gisteren ongeveer drie keer helemaal beluisterd, als "chill" achtergrondmuziekje.

Wat wilde ik dit boek graag! Juist omdat ik er waarschijnlijk te netjes en te serieus voor ben, wilde ik het eens proberen, omdat te kijken of ik het nu misschien wél kon. Maar: het boek meenemen onder de douche, uitlaten, schrobben of met schimmel beplakken? Ik ga er nog even over nadenken en tot die tijd de wat "schonere" opdrachten doen. Ik ben er wel heel blij mee. Heel veel vriendinnen leek het ook leuk, dus heb ik gelijk weer drie verjaardagscadeautjes (: En jullie gaan natuurlijk veel foto's zien van mijn opdrachten!

Dit schattige notitieboekje heeft mijn moeder van de zomer al in Zweden gekocht, waar ik dus nog niets van wist! Het is niet echt om in te schrijven, maar wel leuk om neer te leggen. 
Deze is wel errrugg toepasselijk, want natuurlijk was ik gisteren de Queen of the Day, duuuh. Haha. 

Vanaf 11 uur kwamen mijn vriendinnen, wat supergezellig was! Al mijn vriendinnen waren er, hoewel er twee afgezegd hadden. Ook door deze lieve meiden ben ik hartstikke verwend!
Dit boek kreeg ik van Daniëlle, die jullie ook al in een outfitpost hebben kunnen bewonderen: klik HIER. Het lijkt me wel een fijn vakantieboek!
Dit tijdschriftenpakket van ELLE kreeg ik van Mirjam, mijn dansvriendinnetje (♥). Ik heb de ELLE nog nooit gelezen (...), dus ben benieuwd!
Alweer een boek! Deze kreeg ik van Anne, die dit boek ook al had gelezen en het erg spannend vond. Ik ben benieuwd, de achterkant is zeer belovend!
Dit kreeg ik van Lisanne. De oorbellen (vooral de uiltjes!) vind ik superschattig en de lipgloss lijkt me fijn. 
Van mijn lieve vriendin Maaike/May (het is maar net hoe jullie haar kennen) kreeg ik deze superschattige ketting! Ik vind 'm echt superleuk! 
Van twee paar opa's en oma's (of hoe moet ik het anders zeggen...) kreeg ik zoveel geld! Echt veel te gek, maar wel lief, natuurlijk! (:

Van mijn andere opa en oma kreeg ik iets wat ik uiteindelijk wel verwacht had, maar ik durfde het niet te zeggen, voor als ik iets héél doms zei, of zo. Mijn oma moest mijn nieuwe bloesje lenen, maar gaf 'm na een tijdje weer terug, maar de knoopjes waren allemaal open, dus er was wat mee gedaan! Uiteindelijk bedacht ik me dat het misschien wel een paspop was en ik had het goed geraden!
Mijn oma had 'm aangekleed met allemaal geleende spullen, dus mijn eigen kleren komen er snel op! Ik denk dat het superleuk staat én dat het handig is, onder andere ook voor mijn blog, natuurlijk! Leuk om shoplog-kleding op te showen of zoiets. 
Mijn oom en tante, die er ook waren vandaag, kreeg ik dit boek doosje. Past zeker bij mij als schrijver/lezer/verzamelaar van rotzooi (: Alle vliegen in één klap.

En hier nog wat randomfoto's. Ik heb niet heel veel foto's gemaakt, want daar had ik eigenlijk helemaal geen tijd voor!






Binnenkort outfitpost van mijn verjaardagsoutfit, gemaakt door Mirjam! (: Mirjam bleef nog eten en dat was ook heel gezellig. Ik ga in verband met de musical niet meer naar jazzballet en had haar al heel lang niet meer gezien. We zijn weer lekker bijgekletst! (:
Vandaag ga ik lekker trakteren op school. Doe ik dat nog? Ja, dat doe ik nog, want dat vind ik gewoon leuk en erbij horen. (Psssst, ik trakteer speculaasjes...)

Liefs, Moon

8 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd! Wat een supertoffe spullen heb je gehad! Ik hou niet echt van Nederlandse artiesten, maar Racoon vind ik wel heel tof :) wreck this journal heb ik ook haha! Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je leuke spullen gekregen! Nog gefeliciteerd (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke cadeaus zeg! :) Wreck this journal is heel leuk, maar ik vind het zo'n raar idee om in een boek te kleuren enzo, haha. Maar ik heb al wel wat opdrachten gedaan hoor! en eigenlijk is het best leuk haha. liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave cadeaus zeg! Wreck this journal lijkt me zooo leuk! En je statief lijkt me echt heel goed, dat merk moet ik even onthouden want ik zoek er nog een ;) En zo'n paspop is ook tof, handig voor outfit-posten inderdaad, dat doe ik ook op mijn paspop ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke post. Je hebt ontzettend leuke dingen gekregen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd nog! En de Elle is geweldig, waarschijnlijk wil je direct een abonnement, haha!
    Maar, wat een leuke en persoonlijke blog heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een ontzettend leuke cadeaus! die oorbellen zijn zo schattig :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx