Are you looking for something??

23.12.12

new in + report | #SR2012 Enschede

Hi guys!
Eindelijk heb ik weer tijd en zin en inspiratie om eens een uitgebreide post te maken - met foto's! Ik ben zaterdag namelijk naar Het Glazen Huis in Enschede geweest, bij wijze van vader-dochterdag met m'n papa. Het was heel gezellig en tot het eind van de middag ook droog en niet heel koud. We hebben ook lekker geshopt. Het was heel apart om Het Glazen Huis in het echt te zien, net als het zien van Giel, Gerard en Michiel. Je hebt ze dan wel gezien, maar door die glazen wand zit er toch nog een soort van afstand tussen, letterlijk en figuurlijk. Ik heb ook nog Eric Corton gezien, hij stond twee meter bij me vandaan, maar ik hoefde niet met 'm op de foto, haha. Dat was ook heel apart om hem in het echt te zien. Verder trad er nog iemand op van The Voice Of Holland (geloof ik, doe ene van Baby en Hit me baby one more time, hij was een beetje stevig met halflang haar)(EDIT: Nee toch niet van The Voice Of Holland, hij deed in ieder geval wel die liedjes), was ook wel leuk. 's Avonds hebben we gegeten bij een Grieks restaurant, waar je er genoeg van hebt in Enschede.

Zoals gezegd hebben we ook lekker geshopt. Mijn vader heeft een bruine corduroybroek, een overhemd, een trui en een sjaal gescoord. We hebben kerstcadeautjes gekocht voor mijn moeder en broertje. En jaaaa, of course heeft Manon ook wat gekocht. Needed items first, maar ook wat extra dingetjes.
 Sokken en onderbroeken - Hema 
Onderbroeken en sokken had ik echt nodig. Bij de Hema was het met onderbroeken nu 2+1 gratis, dus ik kocht er gelijk 3 (: Sokken komen ook bij de Hema vandaan. Ik hoop dat ik ze pas. Ik wilde eigenlijk een 5-pack kopen, maar die hadden ze dan weer niet in mijn maat ): Misschien hebben ze die wel hier bij ons winkelcentrum. Nog even kijken dan maar.
Vestje - H&M - €19,95
Natuurlijk moest ik even naar de H&M en daar scoorde ik dit vestje. Ik had 'm ook al gezien toen ik met May ging shoppen, maar toen had ik 'm niet gekocht. Ik vond 'm toch wel heel leuk! Een basic vestje wilde ik sowieso, in een andere kleur dan grijs. Ooit had ik ook een knalroze, maar waar die geblevene is... Joost mag het weten. Ik had ook gekeken voor een jasje, maar die hadden ze niet in leuke kleurtjes. Deze H&M was ook heel druk. Maar alles was druk in Enschede. Ik hoef vast niet uit te leggen waarom...
Hema - €7,95
Ik had 's ochtends bij de Hema al een leuke ketting gezien (ik ben kettingverslaafd, je weet zelluf), maar had 'n nog niet gekocht. Je raadt 't al, toen we ongeveer voor de vijfde keer langs dit geweldige alleswarenhuis liepen (we liepen zeg maar op z'n zachtst gezegd niet bepaald echt efficiënt door de stad Enschede), besloot ik 'm toch te kopen. Tot nu toe is dat geen verkeerde keuze geweest.
T-shirt - €20,-
En natuurlijk kon je Enschede niet verlaten zonder langs de merchandisingtruck te lopen. Ik kocht dit donkerblauwe T-shirt met een microfoon. Hij is wat te groot (maat L), maar dat geeft niet. Voor Kas kochten we ook een T-shirt, donkerblauw met het Serious Request-logo en een koptelefoon erop. Ook voor hem is ie wat te groot, maar ach, we hebben een T-shirt.
C&A - €8,45 (eerst 15 euro)
In een poging onze tijd te vullen (om twee uur hadden we alle aankopen al binnen en hadden we eigenlijk bijna niets meer te doen, behalve bij Het Huis staan, waar je toch niet vooraan komt), wilde ik nog een keer bij de C&A kijken, want vooral bij hun jongerenlabel Clockhouse By C&A heb je soms best aardige dingen. En krijg nou wat! Ik zou twee keer 25% korting krijgen! Mijn oog viel op dit verwassen legergroene shirt met gouden studs op de voorkant. Papa: 'Heb je die kleur nog niet in de kast?' Ik: 'Nee!'
Maar goed, dat shirt had ik nu voor €8,45 in plaats van 15 euro (de C&A is al niet zo duur!), dus na enige twijfel was de keuze toch snel gemaakt.

Al met al een zeer geslaagd dagje. Afgezien van mijn wallen op mijn wallen onder mijn ogen, vermoeidheid (o, wacht, dat is hetzelfde...), mijn zere keel, de verschrikkelijke tyfusdrukte (mijn excuses voor dit ongecensureerd taalgebruik, maar dat was het echt). Maar het was ontzettend bijzonder om mee te maken; de sfeer, de muziek, de gebondenheid en het was zeker geslaagd.
Hieronder nog wat foto's van het plein en de kopjes koffie die we verspreid over de dag hebben gedronken (oké, ik maar 1 en papa twee, valt best mee).
Ons eerste bakje koffie, mét appelgebak
Papa's tweede bakje koffie.
Koffie in het Douwe Egberts Café
Wat een drukte!
Ben jij bij Het Glazen Huis geweest?? Wat vind je van mijn aankopen?

Liefs, Manon

16 opmerkingen:

  1. Leuk dat je bij het glazen huis bent geweest! lijkt me echt heel cool om een keer geweest te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er gisteravond geweest. Echt super leuk en er hangt een toffe sfeer !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je bij het Glazen Huis bent geweest! En wat heb je een leuke dingen gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah wat leuk! Jaa vorig jaar stond die in Leiden, toen ben ik er ook langs geweest.
    En trouwens, meestal ben ik niet zo'n fan van C&A maar dat truitje is echt leuk!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ahh leuk! Dat shirt van serious request vind ik stiekem best wel leuk en casual! Fijne kerst
    xx♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. de ketting en het shirtje van c&a zijn echt leuk !
    dat shirt van 3fm hebben de dj's ook altijd aan toch ?
    leuke post (:
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. echt leuk dat je bent geweest. Ik wil ook graag nog een keertje gaan.
    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah je aankopen zijn echt super, leuk dat je daar bent geweest ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oeeeh, ging je gister dan? Ziet er in ieder geval leuk uit. :) Dat vestje is zeker die kleur waar je al 3 maanden om zeurt? Mooi zo, dan zijn we daar ook weer vanaf, hahaahaahaha! EN die ketting is echt lovely. Xoxox

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat leuk dat je het glazen huis hebt opgezocht! en wat een leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk!
    Elkaar volgen? =)

    xo

    www.mindyourdream.blogpspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat rood pulletje is echt prachtig! En je schirjfstijl is zalig haha :)
    + absolutely adore your blog,
    that is why I (just) followed ya hihi :)
    so take a look at mine, follow back, drink some tea and keep smiling beautiful :)
    xoxo
    J.
    >I've got some new blog post so if you're reading this, please check it out!
    http://www.fabulosis.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jaloerss... Ik zou ook wel naar het glazen huis willen, vandaag ga ik als een soort 'vader-dochter-moment' alleen naar Gouda om kerstcadeautjes te kopen (en misschien koop ik nog wel wat, ghehe). Je hebt weer leuke kleren gekocht! Ik kan me wel voorstellen dat het ongelofelijk druk is bij het glazen huis en daarom ook weer ietsiepietsie irritant...
    Liefs, Jasmijn

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke aankoopjes, vooral het laatste shirtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. O wat leuk dat je daar bent geweest!
    De foto van het Douwe Egberts café vind ik trouwens erg grappig, het is net of de meneer ín het koffiekopje zit!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx