Are you looking for something??

7.4.13

sunday story | zonnige zaterdag in Leiden

Hi lovies!

Gisteren was ik in Leiden, bij de Open Dag van de universiteit (: Het was heel leuk en interessant, maar ik heb vooral veel informatie gewonnen; mijn keuze is er niet makkelijker op geworden, misschien zelfs moeilijk... Maar goed. Hieronder de foto's

 Nou, foldertjes heb ik in ieder geval genoeg! Van elke opleiding die me een beetje interessant leek, heb ik er wel één. Om later na te lezen.
Ik mail trouwens sinds een tijdje met Adriënne (je hebt weer mail, hoor!) en zij zou zaterdag ook naar Leiden gaan. Dus we wilden elkaar eigenlijk wel ontmoeten. Maar het ging een beetje raar en snel en zo. En ik dácht dat ik haar zag, maar ik wist het niet zeker en ik vond het een beetje awkard en ze was in gesprek en ze had een foto van haar tas gestuurd, maar ik kon de tas niet zien... Nu heb ik er dus spijt van dat ik dat meisje (Adriënne of niet) niet heb aangesproken, maar vond het toch wel een beetje eng, haha.
Ik ging trouwens met de trein. Dat is zó relaxed, ik houd van de trein!
Mijn oma had nog bonnen liggen van de eci.nl, 75 euro in totaal. Dus ik ging voor 75 euro boeken en films en tv-series kopen (: Was helemáál niet vervelend, haha! Ik heb helaas nog maar twee boeken binnen, als ik alles binnen heb, verschijnt er natuurlijk een shoplog (hoewel het eigenlijk gratis was, haha. Sort of, dan) 
Outfitje! Deze spijkerbroek is zo raar. Hij is high-waisted, maar als je 'm heel hoog draagt, is 'ie veel te kort. Dus draag ik 'm maar baggy; lijken me benen ook weer korter, haha! Een heerlijke lazy sunday-broek dus. Nu nog even met een trui... Maar gisteren zag ik ook al dubbele cijfers, dus het komt zeker goed!  
Vanmorgen in mijn bedje uitgelezen: een toneelstuk voor Nederlands. Leest wel irritant, al die zinnen op rijm, maar het was niet echt heel saai of zo. Nu nog even een boekverslag maken, maar dat hoeft pas over twee weken ingeleverd te worden. 
De onderkant van mijn nieuwe blousje. Niet schrikken! Het is voor jazzballet, haha. Voor de uitvoering op 20 april. Het is achter wat langer dan voor. Voor de dans dragen we het met een topje, panty en een seamless boxer over de panty heen (mijn dansdocente zijn per ongeluk "zaadloze boxer" in plaats van "naadloze boxer", haha)  
Bah, bah, bah. Wat een hoop truien en lange spullen in mijn kast!! Moet snel verandering in komen!
Je kunt Leiden natuurlijk niet verlaten zonder eerst naar de Starbucks te gaan. Mijn vader en ik hadden allebei een Latte Vanilla; die blijft lekker!

Fijne zondag verder, ik ga aan m'n huiswerk (:

Liefs, Manon

12 opmerkingen:

 1. In je kast zie ik echt een superleuk geruit bloesje hangen! Waar heb je die gekocht, hij is echt zo gaaf !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk artikel! Mijn kledingkast moet echt ver-zomerd worden hahaa, maarja als het nog steeds zo koud is.... :(
  mmm die koffie!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je naar Leiden bent geweest! Daar wil ik ook nog naartoe om bij de uni te gaan kijken. Hoe vond je het? Welke opleidingen vond je wel interessant? Hahaha, ''zaadloze boxer'' hahaha, geweldig! En wat super leuk en gaaf van die bonnen, daar kun je heel veel leuke dingen van uitzoeken! Extremely loud & Incredibly close is prachtig. :) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen! Ik heb vandaag ook mijn Talking Sunday online, dus ik praat ook even over gisteren. :) En €75,- bij de ECI?!?!?!?! Wauw, dat wil ik ook wel, haha. ;)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel, studiekeuze maken is super moeilijk.
  Maar uiteindelijk lukt het iedereen wel hoor, dus succes!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat veel om te shoppen haha! Je kast ziet er leuk uit, iig de kleding die erin hangt haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha met zoveel foldertjes ben je er duidelijk nog niet uit wat je wilt gaan studeren. Succes met je keuze!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel, en je draagt die broek echt leuk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Jij ook een fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, wat irritant van je broek. Maar zo zit hij ook zeker heel mooi. :) En wat heerlijk zo'n bedrag om te spenderen, ik ben benieuwd wat je er nog meer van hebt besteld. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ahh heel leuk dit! Echt leuke foto's en een leuk verhaaltje (:
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx