Are you looking for something??

7.8.12

outfit | Look like my grandma

Wat een lekker weer was het, afgelopen woensdag! Sorry dat ik 'm nu pas post, maar hij was te leuk om 'm niet te doen!
En de titel is niet wat je denkt dat hij betekent, ik líjk niet op mijn oma (qua kleding), maar heb twee accessoires om, die van mijn oma zijn!
 Deze dag ging ik mijn ov-chipkaart opladen en toen ik op m'n fiets zat, dacht ik: waarom ga ik niet omfietsen? Dat doe ik wel vaker en het is zo heerlijk! Gewoon lekker fietsen (en misschien nog een beetje bijkleuren?). Op de terugweg ging ik bij mijn opa en oma langs (vinden ze altijd leuk, haha). Na wat limonade en een chocolaatje, bracht ik het gesprek op het onderwerp dat ik nog geen passend tasje had voor mijn grote portemonnee. Toen zei mijn oma: 'ik heb boven nog wel tasjes.' Dus ik snel naar boven. Het werd uiteindelijk bovenstaande, helaas wel zonder touwtje, dus zoveel kan ik 'm niet gebruiken. Maar hij matchede zo goed met m'n jurk!
 De foto's zijn gemaakt in onze tuin, waar druk wordt opgehoogd (maar daar zie je gelukkig niets van, haha). Ik ben superblij met onze tuin, het past precies bij mijn stijl. Gek, ook bij die van mijn moeder, maar mijn moeder en ik liggen op één lijn wat betreft woonstijl, haha: veel lichte meubels, licht hout, lichtroze accessoires met af en toe donkere items. Zo, weet je dat ook gelijk weer!
Dress - H&M / Necklace - Vintage (oma) / Clutch - Vintage (oma) / Shoes - Birkenstocks
 Haha, ik ging rondjes draaien, omdat Kas altijd zegt dat mijn jurk er dan "koel" uitziet. De foto's zijn daardoor wazig, maar het resultaat is grappig (ik heb de foto's waar ik x-benen had of spastische armen had er maar even uitgefilterd...)
Dit is een van mijn leukste outfitposts tot nu toe! Mijn moeder is gepromoveerd tot mijn nieuwe fotografe, het gaat steeds beter (ik zorg er gewoon voor dat ze heel veel foto's maakt, zodat ik kan filteren)! Ik heb geen handig broertje of zusje die foto's kan maken (wel een broertje, maar niet eentje die foto's kan maken) en mijn vader heeft nooit tijd (alleen in het weekend, en nu daar ook al niet, in verband met de Olympische Spelen). En zo zijn outfitposts toch leuker dan als ik ze zelf maak...

Lots of love
Moon♥

8 opmerkingen:

 1. Leuke outfit hoor! Haha, soms maakt mijn zusje de foto's weleens voor me, en dat gaat ook niet altijd goed.. ;) Deze foto's zijn heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, en je jurkje is echt schattig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je jurkje erg leuk en die ketting ook!
  Liefst xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke blog heb je! Ik ben je maar even gaan volgen :)
  wat een leuk jurkje! Vroeger kreeg ik wel eens kettingen van mijn oma hihi :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat jurkje is leeeuuk! :D
  Ik ga je volgen, Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx