Are you looking for something??

7.8.12

personal | hij blij, ik blij

Een periode van altijd-geldgebrek is voor even voorbij. Ik heb mezelf zojuist tot rijk verklaard. Wat er in hemelsnaam is gebeurd? Ik verkocht mijn iPod aan mijn broertje.
Tumblr_m0w4jop4871r6b26ro1_500_large
Bron: we heart it
En ja, mijn oma zei nog: 'Je gaat toch geen geld vragen aan je broertje?' En toen heb ik daar wel even over nagedacht, zelfs gevraagd aan Kas. Maar hij zei: 'Nee joh, dat vind ik niet erg. Weet je hoe mooi die iPod is? En hij was heel duur.' Dus; ik blij, hij blij. Hij had ook nog interesse in mijn speakertjes, dus die heeft hij ook. Nu ben ik vijfenvijftig euro rijker en een iPod, twee hoesjes, een paar Apple-oortjes, een speakerset armer. Tot nu toe heb ik er geen spijt van. Misschien gaat het eventjes pijn doen, maar ik deed toch bijna niets meer met m'n iPod (alleen op vakantie en dan zelfs heel gering).
Mijn Nintendo DS lite gaat ook weg. Samen met vier spellen. Hup, op Marktplaats. Moet alleen nog even ergens een lader vragen, die ben ik kwijt.
Ik heb zin in A'dam met m'n tante. Nu kan ik gewoon lekker shoppen zonder dat hele gave item te laten omdat ik het geld er niet voor heb. Ik heb geen geld in mijn hand, maar ik ben blij dat ik nu toch een grotere stok achter de deur heb.

Sorry, wilde dit even melden, omdat ik zo happy ben!

Liefs, Moon

5 opmerkingen:

 1. Haha, fijn dat je nu weer wat geld hebt! ;) Idd; hij blij, jij blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou dat is helemaal super dan! :) xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee! Ik zou ook spullen moeten verkopen... En dan vooral kleren hihi. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super handig! you-lucky-one-with-aunt's-who-like-to-shop. c:

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx