Are you looking for something??

18.8.12

moon&may (de avonturen van...) | Dagje Gouda & Mon chou cupcakes

Ja, je leest het goed, alweer een "moon&may", maar zolang het vakantie is, moeten we het er maar even van nemen en vaak afspreken, want voor je het weet mag je weer naar school...
Dit is eigenlijk een verslagje van onze dag én een mini-shoplog. Enjoy it!
Woensdag sms'te May, of we donderdag konden afspreken. Natuurlijk kon dat! En zo regelden wij dat even snel en donderdagochtend zat ik met muziek op de fiets om naar May te fietsen. Met muziek duurt het altijd korter, maar ik had in plaats van tegenwind hartstikke wind mee, waardoor ik het hele stuk in versnelling 3 (de zwaarste) heb gefietst. Dus ik was iets te vroeg, maar we hebben nog even gekletst. Toen zijn we naar de bushalte gefietst, waar we natuurlijk weer net aan de andere kant stonden, waardoor we voor ons leven hebben moeten rennen (maar we hebben het gehaald...).
Eenmaal in Gouda gingen we rustig alle (ja, bijna alle) winkels af, zonder al te veel te kopen. Rond het middaguur pakten we een terrasje, om wat te eten. Ik had een broodje met warme beenham, May een broodje "Spicy Chicken" en allebei een glas verse jus. Het kost iets meer dan een Bram Ladage, maar dan heb je ook wel een overheerlijke lunch!
Jus D'orange!!♥
See our lunch! HOW delicious!
En okay dan, toch een milkshake bij Brammetje, maar omdat we écht dorst hadden :)
 En ja, hoewel ik natuurlijk Ga Shoppen Met Mijn Tante In A'dam Met De Trein In September (ja, mét hoofdletters), kon ik het niet maken om niets te kopen (je gaat niet voor niets "shoppen"...), dus ik kwam thuis meeeeeeeett..... twee ringen! En raad eens hoe duur?! Dat raad je dus nooit, want ze waren allebei maar 1 euro!!!!! Ultimate koopjes dus!
Lucardi - €1,-
Deze ring vond ik zo koel! It's an apple, how cool?!
Bijou Brigitte - €1,-
Deze is half versleten, wat 'm eigenlijk wel gaaf maakt. 
Weer bij May thuis, gingen we cupcakes maken. Uiteindelijk niet met melk, maar met water was het ook prima te doen! Het was leuk om te maken en ze smaakten verrukkelijk! Bekijk hieronder de foto's!

Taadaaah! They're beautiful, aren't they??
Thee met een cupcake... Mmmm

 Toen ik thuiskwam, moesten we eten, maar er moesten ook nog boodschappen gedaan worden. Dat heb ik gedaan (samen met Kas, maar ik moest hem nog net niet aan een halsband meetrekken...), maar we mochten wel een tijdschrift kopen en I love that! Ik heb de Glamour gekocht, waar ik officieus een tweemaandelijks abonnement op heb (ik koop hem bijna om de maand). Ik vind het een geweldig tijdschrift, een fijne mix van onbetaalbare en betaalbare kleding, lifestyle and other!
Glamour - €2,99
Wil je May's aankopen én haar verhaal horen? Neem dan een kijkje op haar blog (klik!)

Liefs, Manon

7 opmerkingen:

 1. Klinkt leuk allemaal! De cupcakes zien er mooi uit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oee ziet er allemaal erg leuk en lekker uit
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een leuke dag! En die cupcakes zien er echt lekker uit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker lekker!!
  Je hebt een leuk blog :) Ik ga je volgen, kijk je ook ff op die van mij? xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb net iets op je blog geschreven en je gevolgd (:
   xx

   Verwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx