Are you looking for something??

20.8.12

personal | "Home is where the heart is"

Ja ja ja, vandaag is het begonnen! Onze Verbouwing! Oké, vandaag is alleen maar alles afplakken en alle materialen hierheen sjouwen en een steiger opbouwen, maar het feit dat dat moet gebeuren betekent wel dat het gáát gebeuren en snel ook! Ik vind het best spannend, want realiseerde me dat mijn kamer nooit meer hetzelfde wordt als vroeger (aan de ene kant vol met rommel en aan de andere kant is veel van mijn eigen rommel in dozen gestopt...) en dat ik gewoon over een maand of zo een nieuwe kamer heb! Het klinkt zo raar! Maar het is gewoon zo.
Wel een beetje vreemd dat ik dus ga "verhuizen" naar boven, maar geen idee heb hoe het wordt. Nu weet ik hoe het voelt om een nieuwbouwhuis te kopen, die nog in de maak is. Zo voel ik me nu een beetje.
De komende weken heb ik waarschijnlijk geen dekbed nodig, er daalt waarschijnlijk zoveel stof neer op mijn bed dat ik daar onder kan gaan liggen. Nee, das een grapje, er ligt natuurlijk wel een stuk plastic overheen overdag, maar een dozijn stof meer dan normaal is onvermijdelijk.
Oo, ik loop maar te bazelen over iets waar jullie helemaal niets aan hebben...
Een deel van mijn moodboard (:
Dus de moraal van dit verhaal: hoe grote puinhoop je huis (tijdelijk...) ook is, als er een hartje klopt, als het jouw huis blijft, als je je er thuis voelt, dan is het wel goed. Met dat in mijn achterhoofd zal ik het wel overleven. Een beetje stof kan toch niet kwaad? "Home is where the heart is."

with love, Moon♥

PS. Mijn kamer is trouwens nog nooit zo opgeruimd geweest. Alle kleine meubels én al mijn fotolijstjes en frutsels en accessoires zijn weggehaald, dus alles wat overblijft is mijn bed, mijn bureau, mijn boekenkast, mijn kledingkast en nog een klein kastje. Je hoort het nog net niet galmen...
PPS. Hierbij nog wat foto's die ik gisteren gemaakt heb. Zó ziet onze zolder er nu dus uit...:
Zó, mijn jurk steekt lekker af tegen al dat grauw en wit...
Vond dit wel een leuk perspectief, met die knijpers, haha.
En dit moet mijn kamer worden???
PPPS. Nu houden de PS'en echt op hoor, deze post is klaar, over en uit.

9 opmerkingen:

 1. Leuk dat je gaat verhuizen naar 'boven'! :) Veel plezier alvast! Ps: dit laatste foto is mooi bewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat leuk geschreven! Ik hoop maar dat je niet onder stof moet slapen, haha, wat een zooi zou dat worden ;). En die foto's zijn echt leuk gedaan, ook met dat perspectief, lekker creatief! :D Ik wens je veel plezier met je nieuwe kamer, krijgen we een update als 'ie klaar is? :D Kus! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd leuk dat je gaat 'verhuizen' haha. :D xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely pictures dear!

  Kisses ♥
  http://annchica.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk om een kamer opnieuw in te richten, heel veel plezier daarmee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks for your lovely comment, this is amazing, definitly following!
  Material Fixations

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx