Are you looking for something??

3.7.12

note | Auditie...

Lieve allemaal,

Vandaag had ik auditie in spel en dans.
Voor spel moest je een scène uit je hoofd leren. Het ging best goed, sommige zinnen haalde ik door elkaar, maar over het algemeen... Wel moest je het op hele rare manieren doen, en improviseren is niet mijn beste kant, tenminste, niet als je wordt verteld wát je moet doen (tja, dat is nu eenmaal zo met musicals met regisseurs).


En toen vanmiddag dans. Ik had dus serieus gedacht: ik zit al 7 jaar op jazzballet, dan moet ik het toch wel een béétje zin bij te benen. Nou, nee dus. Eerst moesten we iets modern doen, op zich wel leuk (wil ik wel vaker doen), maar om het zomaar in één keer, hoppa, te doen is een beetje té. Het ging zo snel met aanleren en zo, ik had best wat vaker een les modern gehad. En daarna moesten we een aantal jazz-dingen doen en dat ging nog wel, ik snapte tenminste wat we moesten doen. Daarna hiphop en dat ging eigenlijk nog het best, behalve dan dat je als intro op een pianostukje moest improviseren. Voor mijn gevoel duurde het echt té lang en deed ik telkens hetzelfde. Het was ook wel een beetje mismoedigend dat er mensen in mijn groep zaten die echt te goed konden dansen, zodat alle anderen gelijk in het niet vielen. Niet dat ik het hun niet gun, ik ben juist hartstikke trots op ze en wou dat ik zo kon dansen!

Maar ja, daar heb ik nu eenmaal niet de talenten voor, of in ieder geval nóg niet (want ben er heilig van overtuigd dat je dansen kan leren), want ik vind het leuk en voel dat het ergens in me zit, maar het is nog niet helemaal tot z'n recht gekomen.

Morgen zang. Ik heb gisteren teveel gelachen. Heb schorre stem. Hoop dat het morgen beter is. Ik wil daar niet óók nog falen.

Wens me alsjeblieft succes, doet me vast goed. Ik kan nu alleen nog maar denken aan vakantie, haha.

Heel veel liefs, Moon

2 opmerkingen:

  1. Ahh, heel veel succes meid! Ik moest trouwens erg lachen om je reactie op m'n blog over je broertje die zo goed kan fotograferen..*ahum* :-)
    Liefs~!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx