Are you looking for something??

16.7.12

icons | #5 De Olsens

Bij de naam Olsen denk je al gauw aan die twee-eiige tweeling die zo sterk op elkaar lijken, hoe heten ze ook alweer, o ja, Mary-Kate en Ashley. Maar ze zijn niet alleen. Qua mode worden ze bijgestaan door hun zusje Elizabeth, die sterk op haar zussen lijkt (en andersom: zij helpen hun zusje ook maar al te graag met mode-adviezen)! Deze post gaat dus over niet één, niet twee, maar drie fashionicons. Hoera!
Three sisters: Mary-Kate, Elizabeth en Ashley (:
Geloof het of niet, de Olsen-twins is geen een-eiige tweeling, maar een twee-eiige! Zou je niet zeggen, ze zijn bijna twee druppels water! De twee zusjes zijn in 1987 (ze zijn in 1986 geboren!) als baby's bekend geworden door de Amerikaanse serie Full House. Ze spelen vaak tweelingzusjes maar niet altijd, natuurlijk.
Mary-Kate acteert nog steeds (maar in mindere mate), maar Ashley is echt gestopt om zich te richten op haar kledinglijn. Dát trekt mijn aandacht, een eigen kledinglijn!
Vroeger waren Ashely en Mary-Kate écht cuties ;D

Hun eerste kledinglijn werd gelanceerd in 2007: The Row. Het is redelijk prijzig (prijzen tussen de €39 en €426), maar goed ontvangen door de modewereld.


Maar het was niet genoeg. Ze wilden ook een kledinglijn die betaalbaar was voor iedereen. Daarom kwam er Olsenboye: een kledinglijn met H&M-prijzen. Alle kleding zijn (voor zover ik heb gezien) onder de 100 dollar!!
 Elizabeth Olsen is in 1989 geboren (de sissies schelen maar drie jaar) en is net als haar zussen begonnen met acteren. En dat doet ze nog steeds! Ze laat zich qua fashiongebied graag adviseren door haar modebewuste zussen. Ze gaat niet zo mee met de trends als Mary-Kate en Ashley, haar stijl is lekker eigen en edgy. Kijk maar! I ♥ it!

Hoe dan ook drie fashioniconen, elk op hun eigen manier! En ik vind ze allemaal fantastisch (anders had ik ze ook niet gekozen voor deze rubriek, haha)!!

Jij ook?

Liefs, Moon


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx