Are you looking for something??

19.7.12

personal | I've already done

Er is een megaleuke Tumblr, genaamd alreadydonelist en die bracht me op een idee: een lijstje met dingen die ik al een keer heb gedaan. Deze keer dus geen dream- of bucketlist, maar een "I've already done"-list. 
Enjoy!
Chikki♥ Allerliefste parkiet ever!
Ongeveer 5 jaar geleden ging ik voor de eerste keer skiën. Tijdens het lessen verdraaide ik mijn knie. Daarna heb ik het nog een keer gedaan in Snow World. Nee echt, skiën is niets voor mij...
Ik heb een iPod Nano 4e generatie. Er stonden 600 liedjes op, totdat ik alle liedjes van mijn computer er opnieuw op ging zetten. Alles was van iTunes... en ook van mijn iPod. Tegenwoordig heb ik Spotify op m'n mobiel, waardoor mijn iPod ligt te verstoffen in een hoekje (laatje in dit geval). Ik vind het best zonde, het is echt een fijn en mooi apparaat!
Drie of vier jaar geleden ben ik er voor de laatste/tweede keer geweest.
Mijn opa heeft er een huis mét zwembad, maar wil het nu verkopen. Interesse?
Ik heb iets tegen Frankrijk, weet niet wat. Scandinavië is gewoon THE BEST, punt.
Vroeger speelde ik piano, nu gitaar. Ik vind het allebei leuk. Heel erg leuk.
Ik probeer er soms bij te zingen, maar alleen onder de douche en als ik alleen ben (en in de auto, maar m'n ouders zeggen er niets van, haha)
Toen ik 4 was of zo. Toen viel ik op een putje, maar gelukkig had ik een sjaal om, anders had mijn kin opengelegen. 
Kan me er dus niet zoveel meer van herinneren.
Sinds november 2011 heb ik mijn eigen boek. Interesse?
Hier kun je er een post over lezen en hier kun je 'm bestellen 
Ik weet niet meer precies sinds wanneer, maar ik ben er blij mee! Ik mijd de foto's van mij-met-beugel nu het liefst mogelijk, want ik ben veel blijer met zonder beugel en vind mijn gebit nu echt heel mooi (:
Ik (en trouwens ook mijn moeder) ben altijd bezig met het veranderen van mijn kamer. Ik vind het heerlijk en mijn moeder verft graag het een en ander voor mijn kamer (en de rest van het huis). Vanaf augustus/september krijg ik de nieuw verkregen kamer op zolder en zal ik dus weer dingen mogen veranderen. Joepie!
In 2008 mocht ik meedoen aan Het Kinderdictee Der Nederlandse Taal! Dat was zo vet, om daar zo in de Eerste Kamer te zitten en nog vetter om het de dag daarna terug te zien op tv! Ik kijk er graag op terug, hoewel ik nu besef dat mijn haar écht niet zat die dag...
Dat zijn de beste dagen! 
Vroeger was ik héél bang voor spinnen, nu iets minder. Maar ik geloof niet dat zoiets kan verdwijnen....
En het waren er nog veel meer, maar dat werd te saai, te langdradig en ik dacht: daar zit je vast niet op te wachten.... Ik heb een selectie gemaakt met de meest opmerkelijke en er leuke commentaren bij gezet... Tenminste ik vind ze leuk (:

Liefs, Moon

1 opmerking:

  1. erg leuke post!
    ik ben nog steeds heel erg bang voor spinnen! :P xx

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog hebt gezocht en bedankt voor je reactie! You made my day! xx